Macam Mana Cara Untuk Beli Vivix Paling Senang Dan Cepat Di HQ

Memandangkan Vivix sekarang makin lama makin hot, maka semakin ramai yang mula bertanya macam mana cara nak beli vivix? Ok jom saya kongsikan dengan anda semua cara beli vivix paling senang dan cepat. Jadi semua orang boleh ada vivix dekat rumah. Best kan?
Kalau anda teringin untuk singgah atau melawat office HQ Shaklee yang baru dekat Sunway Geo Avenue, betul betul sebelah Sunway Medical Center.  pastikan anda sudah mempunyai nombor ID untuk anda guna masa buat pembelian barang. Tanpa ID, tak boleh beli barang. Jadi apa yang anda perlu lakukan adalah, anda boleh guna ID kami iaitu 910287 dan tulis dlaam borang pembelian. Ingat ye. 910287.
Tapi anda juga berpeluang untuk ada ID sendiri. So tak payah la pinjam ID kami kan? Cara untuk mempunyai ID sendiri supaya lepas ni anda boleh beli vivix, anda hanya perlu pergi ke kaunter untuk tujuan DAFTAR AHLI. Dan anda gunakan ID 910287 sebagai sponsor ID. Lepastu mereka akan proses dan anda akandapat ID anda sendiri. Guna ID 910287 sebagai sponsor ID anda ye. 

Dan selepas itu, anda boleh shopping semua jenis produk shaklee yang ada di HQ tersebut termasuk la vivix yang paling best tu kan? Bila dah ada ID sendiri ni lagi la best dan bersemangat nak membeli sebab anda akan kumpul point. Best ke sangat best? 


CARA MEMBUAT PEMBELIAN VIVIX ONLINE


CARA 1
Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan. 

CARA 2
Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Seremban, Port Dickson dan Bandar Baru Bangi .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Seremban, Port Dickson dan Bandar Baru Bangi.

CARA 3
Dapatkan keahlian Shaklee secara percuma dengan pembelian dua botol VIVIX. Faedah menjadi ahli antaranya adalah dapat menikmati harga produk yang jauh lebih murah antara RM10-RM100 


IsmaLyeza
Visit my ig @almaricantikbyisma
Email: ismalizayahya86@gmail.com
COD Area: Seremban, Port Dickson, Bandar Baru Bangi


Previous
Next Post »

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...