.

.

KULIT NAMPAK 'MOIST' TANPA PELEMBAP

 
"I'm a big believer in that if you focus on good skin care, you really won't need a lot of makeup.." - Demi Moore

Tak perlu bermake up tebal semata mata untuk menutup kesan parut yang memalukan. Make up yang tebal sebenarnya hanya memburukkan lagi keadaan kulit anda! Make up yang tebal boleh menutup liang roma pada kulit dan akhirnya menyebabkan minyak berkumpul dan tumbuh jerawat!!

Sebab itu pemakanan seimbang adalah yang paling penting. Makanan supplemen tambahan dalam diet harian seperti pengambilan Vitamin E mampu memperbaiki set kulit. 1 kapsul vitamin E sehari membantu melambatkan penuaan, mengurangkan kedut, garis halus, parut, akne dan bintik penuaan. Ianya mampu memulihkan tekstur kulit dan ton muka, dada dan otot peha


Actually Vitamin E ni semua orang dah tahu. Dah bermacam jenis Vitamin E yang terdapat di pasaran. Dan rasanya sekarang maybe baru ramai yang dah sedar Vitamin E sebenarnya sangat bagus untuk kulit! Tak payahlah susah susah pergi cucuk Vitamin C lagi! Bila bukak keyword dekat Nuffnang, ramai yang dok search pasal Vitamin E. Betapa powernya Vitamin E sekarang di kalangan perempuan yang mementingkan kecantikan! Yelah kecantikan luaran tu kan sumber keyakinan diri. Erk.  

Sebab tu akan ada perempuan perempuan yang berkata, "kulit makin licin, lembab, tak berminyak, gebus, awet muda bila ambil Vitamin E!" Sebab bila kita ambil Vitamin E sebagai supplement, kelembapan kulit semulajadi tu terjaga, tanpa guna pelembab pun, kulit dah awesome secara semulajadi! Maka di sini dah menjimatkan duit kita semua dari membeli bermacam jenis krim Moisteriser. Bila kulit dah nampak lembab secara semulajadi, tak kusam dan tak kering, automatik korang akan rasa muda!  

Vitamin E yang saya tengah amalkan baru 2 hari ni, berasaskan GRAPE SEED EXTRACT ataupun nama melayu dia Pati Biji Anggur. Dimana kandungan pati biji anggur ni mempunya anti oksida yang tinggi dan paling baik untuk kulit. Ahhh memang best. Google la apa itu GRAPE SEED EXTRACT! 

Bila scroll petua petua lama untuk kulit, banyak sebenarnya. Antara rajin tak rajin je. Tapi disebabkan minggu depan ada dinner untuk NATIONAL CONFERENCE SHAKLEE, seminggu ni haruslah rajin rajin kan diri untuk bermasker. Ni antara petua lama yang saya gabungkan bersama dengan pati anggur dari VITAMIN E SHAKLEE. Kira macam petua lama tukar petua baru! (baca dengan nada tilam lama tukar tilam baru yang lori bising petang petang tu!) 

BOLEH ORDER MELALUI (clik)  : SISTEM ONLINE SHAKLEE 
atau pun boleh dapatkan konsultasi percuma dari saya 0126716961



0 Komen untuk "KULIT NAMPAK 'MOIST' TANPA PELEMBAP "

Back To Top