.

.

CARA MUDAH DAFTAR AHLI SHAKLEE - BEGINNER TEAM DIPERLUKAN

Ini adalah peluang untuk semua pembaca Belog Cik Aish untuk mendaftar keahlian dengan produk supplemen terkemuka dunia iaitu Shaklee. Mesti kamu semua pernah merasai betapa bestnya produk supplemen shaklee yang semulajadi dan bebas pengawet ni kan? Produk berkualiti pastinya buat kamu semua rasa 'rugi' untuk membelinya dengan harga runcit dari pengedar lain. 


So kali ini saya open untuk 20 orang terawal untuk sama sama daftar keahlian bawah saya dan seterusnya kamu semua dapat buat pembelian terus dari Shaklee dengan harga ahli yang jauh lebih murah. Ada juga yang berminat nak berkongsi kebaikan produk Shaklee dengan kawan kawan di samping jana pendapatan sampingan yang lumayan? Tapi tak tahu nak mulakan biz macam mana?


 Alhamdulillah. Dapat bawa anak dan suami bersama sama naik pentas ambil award masa National Conference Shaklee di Sunway Convention Center baru baru ni.



Sebab tu saya perlukan 20 orang kali ini untuk sama sama sertai "secret Group Shaklee" yang saya sendiri akan bimbing untuk mereka yang berminat buat biz online di hujung jari bersama shaklee. 20 orang saja tau! Kelas beginner untuk mereka yang betul betul berminat je. 


So tunggu apa lagi, hantarkan detail di bawah melalui Whatsap saya 0126716961. Insyallah kamu semua mesti tak menyesal masuk ahli dalam Shaklee. Lagi lagi dapat bimbingan sepenuhnya dari segi jadual pemakanan, cara biz online, cara blogging dengan shaklee dan banyak lagi khas untuk 20 orang team beginner berdaftar bawah Belog Cik Aish. :)

Details yang diperlukan :

Nama 
Alamat
No kad pengenalan
Nombor Telefon
Tarikh Lahir 

0 Komen untuk "CARA MUDAH DAFTAR AHLI SHAKLEE - BEGINNER TEAM DIPERLUKAN"

Back To Top