.

.

PERUT BUNCIT LAMBANG KEBANGGAAN KAUM LELAKI?

Assalamualaikum semua
PAgi tadi belek belek gambar dekat hp. Rasa sejak dumenjak ni, hp jadi tersangat slow. sebab terlalu padat dengan gambar. adeh. kena format jawabnya nanti. So tengah dok belek belek tu ternampak satu gambar Irine duduk dengan ayahnya. Wahhh empuk nampak?


aik? dah kenapa irine? muka macam tersedak susu je hehe


Betul ke perut lambang kebanggaan lelaki? haha. Nak tergelak kejap. Ramai sebenarnya yang berkata, lepas nikah konfem perut lelaki akan ke depan. Tapi suami takde lah ke depan sangat. Cuma nampak gaklah perubahan berbanding sebelum kawen dulu. Sekarang macam ada ala ala bumper gitu. heheh. Tapi betul ke perut lelaki ke depan hanya terjadi lepas kawen? Ohhh tidakk. Jawapannya memang 90% ye!

Mungkin sebab isteri pandai masak kot. hahaha. nak perasan jadi isteri yang pandai memasak kejap. feelinggg jappp.. fengsann! ok. Ramai kata perut kedepan tanda bahagia..hahhh bahagia la sangat kalau perut tu punca mendatngkan penyakit? Apa pun tak boley!

PEnyakit perut buncit ni boleh berkait rapat dengan penyakit kencing manis, penyakit jantung dan hipertensi.. hmmm..risau gak nih. tak boleh jadi ni. Lepas baca baca, google google sikit pasal masalah perut buncit ni, buat hati ni lagi risau. huwaaa..bukan lelaki je tau..perempuan lepas bersalin pun mudah buncit kalau tak jaga pemakanan. 



Tapi nasib baik ada Herblax. Kitorang tengah amalkan makan herblax sekarang. eh bukan kitorang. Tapi suami. hehe. Sebab aish tengah breastfeed Irine. so ibu breastfeed baby tak digalakkan ambik herblax. jadi takpelah biar la i buncit. eh tak tak.. biarlah u ambik dulu herblax ni ye sayang. ai kemudian takpe. lagi pun breastfeed baby pun boleh slim what? sedapkan hati kejap. 

Berapa harga herblax ni? Cuma RM52.50 je. Murah dan tahan berbulan bulan. sebab tu aish kata murah dan berbaloi baloi! Kalau nak meh pm/wasap aish k. 0126716961. Aish akan beri konsultasi percuma dan seumur hidup pada siapa yang membuat pembelian melalui blog ni. :)


2 Komentar untuk "PERUT BUNCIT LAMBANG KEBANGGAAN KAUM LELAKI?"

Back To Top