Home » » KENAPA ORANG PELIK BILA KITA BELI G-STRING?

KENAPA ORANG PELIK BILA KITA BELI G-STRING?

Assalamualaikum. *bagi salam bajet sopan tapi tak agak2 buat entry pasal gstring hahaha* Rindunya nak update blog! kitew championn ohhh pertandingan blogger pemalas tu! errrmmm ai bizi la..you all ni bukan nak tolong ai buat persiapan ahad ni. eh persiapan? hehe. 

actelly aku tiba tiba teringat pasal g-string. dok belek belek dalam almari baju..terjumpa g-string yang housemate hadiahkan masa befday dulu. "wehh besarnya hadiah yang kau bagi ni..thanks aku terharu gila" "hehe small matter beb..bukak ah..besar tu tapi ringan je.." penat dow bukak hadiah kau..banyak tul layer suratkhabar yang kau pakai utk balut. sekali hadiahnya gstring secoet. haa secoett tau tak..!! bukan dua tiga coet! SEcoet! 

hampeh punya kawan but thanks i really appreciate it..luv u muahhh..*bajet lesbian jap*

ini lah dia secoet g-string..penjodoh bilangan yang kurang tepat. haha.
sumber : google

actelly kan bila kita pergi shopping complex..kita tak akan rasa malu untuk pilih spender. ops. seluar kecik. tapi kita akan rasa malu bila pilih gstring. haha. dunno la kan padahal spender dengan Gstring adik beradik. sejenis, sebangsa, dan seketurunan. lain mak je. 

pastu bila orang tanya.."weh ko pakai g-string?? biar betoll!!" ha penah kan dengar orang mempertikai dan memperkotak katikkan kita yang pakai gstring ni. pesal weh?? aku beli spender korang tak kecoh. beli gstring kecoh pulak. haks haks. pastu mesti ada yang tanya.."wehh ko biar betol pakai gstring?? tak terselit ke??" haha mereng ah korang ni. nak tau, pakai la..baru tahu terselit ke tak!

ok..malu ai buat entry ni. tapi takpe. aku dah rindu nak merapu dekat blog. haha. 

emm ok. now aku nak share pendapat aku ah kan. jangan la pandang pelik loya loya la konon macam ewwww pakai gstring..hello?? kadang2 perempuan pakai gstring ada sebab. sometimes bila kita pakai skirt nipis or long pants kaler putih or any bright color..tak sesuai pakai panty biasa. sebab akan nampak line. u know line? jalur spender tu la.. tapi kalau kita pakai gstring..tak nampak line. bukan pe..orang kalau nampak line tu..mata leh terbojol keluar. lebih2 lagi lelaki miang. haa pedas pulak ayat den haha. 

so girls will prefer wearing gstring rather than panty biasa untuk elakkan nampak jalur tu bila pakai skirt or pants yang bright color. ok? faham?

ni kisah aku dengan mak aku. korang tahu ah mak aku tu kan..umur dah 60 tahun. haritu dia menjerit dekat dapur depan mesin basuh.."aish? ni apa? getah rambut ke?"

errr. getah rambut dikhabarkan nya. haks haks. ok bai.

BY : Cik Aish - Mama Irine yang sentiasa nak nampak kurus! :D :D

Saya mama Irine yang bekerjaya tetapi mampu buktikan ibu berkerjaya mampu jana pendapatan sampingan 4 angka sebulan dengan Shaklee. :)SMS/Whatsap 0126716961 untuk pertanyaan mengenai Shaklee

Join Me On: Facebook | RAHSIA KURUS DAN LANGSING| :: Thanks semua :) ::

26 komen:

taoslayerz said...

last sekali yg paling kelakar tuh...hahaa, ape getah ikat rambut?? hahaaa...

wanabee said...

perghhh....
apa benda doe guwa baca tadi ..
pasal g-string...
wakakakakakakkk


kalau guwa dah tebal gila muka nak cerita mende2 gini XD
sempoiii habaq ang..


g...g.....g-what ? getah rambut ? bhahahah
XD

laskar pelangi said...

ahahaha =D
kesian mak terkejut duk tgk gth rambot dalam mesin basuh...Hihihi =D

Cik Atien said...

Haha, lawak lahhh mak cik aish tu. tapi betul lahh, orang akan pandang slack bila kita cakap kita pakai gstring. Hehe

ijA said...

bagus jugak review pasal g-string, kita xtahu pun g-string pernah dengar je..info yang berguna..malu nak cakap, kita tulis untuk ilmu jugak.,.

Cik RoSs said...

Tetiba teringat kata2 arwah opah,"macam mana pakai seluar dalam lagu tu?Dorang tak rasa geli kat celah punggung ka??"Hahahahhaaa

Cik Mira said...

gila ah weh ko pakai gstring. ok got idea nak bei present ape nt ko kawen. wkakkaka

ArulchelseA said...

Oh wow!!!

ciksukaberangan said...

HAHAHAHA.. kelakar la pulok baco ni~

Cik Lia said...

g-string seksi ape..huhu:)

Jay said...

Mak Aih G-string??hahaha..aku rasa kalau kat area aku bnyak yang pakai G-string ni..tapi bapok ler..kih3..

ked said...

jangan mak kau gi ikat rambut pakai "getah rambut" tu udoh la ek.. hehe

Ain Zulaikha said...

wahhhh tak sabarlah nak guna g-string hahahah betul lah cik aish cakap, kalau pakai seluar yg cam nipis sikit tu mesti akan nampak..
then lagi stu, org pakai g-string ni elok.. sebab lemak dia takkan terkumpul kat situ... so badan dia akan nampak cantik.. faham tak cik aish? haha

Azizan Zolkipli said...

kalau pompuan nak pakai g-string, pastikan jangan pakai seluar londeh. kalau tak mata lelaki pun toingggggg juga hahahaha ...

Ezy Chiaki said...

jgn g-string tu dibuat ikat rmbot betol2 sdh
waahahaha..

Liyana Aziz said...

omk!!!! boleh la lepas ni yana hadiahkan akak aish pulak ye dop?

khas untuk first night! auchhhh! gurau2 sayang je, please jgn piat telinga yana... ehehehehhehe

MaYa MustWany said...

hhaha mmg org pggil getah rmbut..coz de sale beli lain..dpt prcuma hadiah..dpt2 balik umah tgk benda tuh..terus buang..hahah..serious mas geli..soalan mas pun sama je dlm entry ni.

sungguh open this entry aish..huhuhu

Cik Bambam said...

rasa lain lak kalau pakai g-string.. erkkkk.. kan ada spender yang labuh sampai peha tuh.. ok apa! ehhehe

thaqibzaki said...

Hehehe. Lama tak usya sini. :)

Masih seperti dulu lar cik aish. Entry yang bersahaja. Suka. :)

Tentang g-string, saya tak mahir. Tapi bila baca dari awal, baru faham penggunaannya. :)

KETUAT DI KAKI said...

terseat pulak kak sini.. aishh -___-"

Abg Stalker said...

tolong la hadiahkn sy gstring.sy nk jgk.tp nk yg lebar ckit dpn dia ye.tkt terkeluar plk adik titew.HAHAHHA

p/s: ahad ni majlis tunang awk ke. :)

laskar pelangi said...

wewit!! selamat bertunang yeeeee sayang!manis sangatttttt awak ,tgk gambar dari blog mira edora:)

Domu-kon said...

hahahahaha... sangta kelakr entri nie cik aishh..
misz domu datang dari blog mira..

patut dia promote..rupanya bez..hehehehe

tahniah dah jdi tunangan orang...

.::: Princess MOMOY :::. said...

yer...mmh prefer g-string sebab nak elak line panty tu
tapi yang ending cik aish tu mmg lawak la
nasib baik mak cik aish tak terus ikat tocang jer
haha...

naim said...

Wahaha mmg lawk gila getah ikat rambut... Trguling guling aku. Atas lantai..

Aniq Bukhary said...

@Azizan Zolkipli No komen! :)