.

.

Dating sebulan sekali pun ok what?


Ada sesetengah couple mesti selalu dating kan? heee..baik korang ngaku! Kalau tak dating dalam seminggu tu, mesti rindu pastu ada adegan makwe merajuk sebab tak dapat dating punya pasal! kann?? 

Biasalah tu. hukhuk..

Tapi kan, apa kata tukar style pulak! Dating sebulan sekali! Best tau! Kumpul rindu banyak-banyak. Lepas tu bila jumpa kasi kaw punye! Mesti time nak dating tu, yang perempuan atau pun lelaki prepare baikk punya! Excited lebih gituu..Kalau selalu sangat dating, mesti hilang cikit excited tu. Mesti pasangan boleh hafal baju-baju yang pasangan korang akan pakai. 

"eh ni bukan ke baju yang ayang pakai minggu lepas?"
"manede la..u ni mandai je" desis si makwe geram.

pastu tetiba gaduh lak..hahaha..naya.

So apa kata dating sebulan sekali?? Cuba la! Pasti hangatttt sentiasa! hik


Tag : isu cinta
1 Komentar untuk "Dating sebulan sekali pun ok what?"

akak dulu dating 3 bulan sekali....syok...hilang rindu yang byk2x tu bila nengok si dia. kenangan 6 tahun lepas

Back To Top