.

.

APA PERSAMAAN ZALORA DENGAN SHAKLEE?

Assalamualaikum dan salam sayang semua!

 



Kalau dulu time gaji je, mesti order online dekat Zalora la, ThePopLook la, geram betul tengok dress dress yang cantik cantik. Tapi sekarang sejak dah ada anak, rasa kurang nak spend duit untuk shopping baju baju. Beli yang ikut keperluan je. :) Lebih baik beli suppliment untuk kesihatan diri dan keluarga ye tak! Untuk pelanggan kesayangan Healthy & Beauty Shop jugak!

Sekarang dah tukar hobi. Borong stok Shaklee secara online. Yup. Tak perlu ke HQ atau branch untuk beli stok. Cuma masuk sistem dan order secara online. Hari ni order, esok dah sampai. Memang terbaik lah sistem pengurusan Shaklee sekarang. Cepat dan pantas! 




Kalau sebelum ni klik klik dekat Zalora, Shaklee pun boleh klik klik jugak! Sebab tu Aish sukakan suppliment Shaklee. Senang, mudah dan cepat! Khasiatnya pun memang antara yang terbaik dan setanding dengan suppliment terkemuka yang lain. Tak percaya? hah kena cuba sendiri lah! :) 

Nak enjoy order sendiri secara online macam yang Aish selalu buat ni? Kena lah register ahli dulu. Macam mana nak register ahli? Dekat mana nak register ahli? Haih senang sangat sayang.

 


1 Komentar untuk "APA PERSAMAAN ZALORA DENGAN SHAKLEE?"

Back To Top