.

.

LAHIRNYA BABY PERTAMA KAMI KE DUNIA

Alhamdulillah. Hari Khamis yang lepas 30 Januari 2014, Aish dah selamat lahirkan puteri kesayangan kami, di KPJ Specialist Seremban. Mulanya tarikh tu, Aish dan PP Epal cuma datang untuk buat medical checkup je, tapi lepas doktor check laluan, dah 3 cm. Terus masuk labor room. hihi. 

Masuk labor room pukul 11 pagi. Pukul 1 doktor pecahkan air ketuban, dan pukul 4 petang macam tu, bukaan dah 8cm. Pukul 5.30 dah selamat melahirkan. Alhamdulillah. Syukur rasanya sebab semuanya dipermudahkan. 


Ni gambar my baby masa umur 1 hari. Hehe. Ada yang kata baby kulit pinkish masa lahir. Alhamdulillah kulit dia so far takde masalah lagi. Mungkin penangan ESP Shaklee yang Aish amalkan masa usia kandungan 6 bulan lagi. (Like page Healthy & Beauty Shop untuk tips dan harga istimewa ESP khas untuk pembaca Belog Cik Aish)

Maka bermulalah kehidupan Aish sebagai seorang ibu. Ibu yang mengandungkan si kecik ni selama 9 bulan. Tamat sudah penantian yang Aish dan PP Epal nanti nantikan selama setahun usia perkahwinan kami. Syukur ya Allah atas segala nikmatMu. 

Ada sesuatu yang paling istimewa dalam hidup Aish yang Aish nak kongsikan dengan pembaca. Tunggu next entry!
20 Komentar untuk "LAHIRNYA BABY PERTAMA KAMI KE DUNIA"

Assalamualaikum dan selamat berhujung minggu..tahniah dengan kehadiran orang baru...semoga berbahagian dengan insan2 tersayang..

Wahhh, comel2. Tahniah atas kelahiran ini.. semoga kehidupan lebih ceria dengan ada nya orang baru ini :)

tahniah..comelnyaaaa baby

:) semoga baby sihat2 n mesti lebih ceria ada si kecik ni kan

Ya Allah, comelnyaa...
xsabar nak tgk gambar baby lagi lepas ni ^^ May Allah bless ur family. =)

Aish,welcome to da club..dan tahniah..

tahniah. kurniaan Allah yang dititip sebagai amanah. moga membesar menjadi puteri solehah... ^__^"

tahniah akak aish.... cumel sungguh baby.. hehhe. :)

Tahniah Aish!!! semoga baby sihat2 je!! comel sangat baby aish!!!!

dah lama rasenyer atia tak menyinggah blog cik aish.. tetiba dah ada baby.. waaaa..!!!! tahniah2..!!! comel sangat.. huhu..^_^

@gadis melayu hehe kann...rasa mcm lama betul kt tak keep in touch..ingat lg tak segmen blog review? hehe

Maigaddd xD muka macam anak cina >.<

Back To Top