TIPS NAK JIMAT DUIT!

Assalamualaikum

Aish berkenalan dengan Shaklee melalui Set Budget Kulit. Alhamdulillah lepas rasa perubahan, terus daftar ahli sebab rasa nak terus setia dengan Shaklee cewah.. so rugi la kalau tak jadi ahli. Sebab boleh menikmati potongan harga 25% diskaun dari harga retail tau! [klik sini untuk daftar ahli]



MOTIF?

Lepas try Set Budget Kulit, Aish try Set Budget Hamil.. So of course lepas bersalin nanti insyallah aish nak amalkan Set Budget Menyusu pulak sebab dah niat nak breastfeed my princess sampai umur 3 tahun. hehe.

Moral of the story, tak perlu berhabis duit untuk beli complete set. Starting dengan set budget je pun dah cukup. Yang penting khasiat setanding dengan yang complete set. Cuma yela of course complete set is the best. tapi kalau untuk permulaan nak try produk shaklee, why not try set budget dulu? betul tak?


Camne cara nak order?
PM atau sms/whatsapp Aish : 012-671 6961 (SHAKLEE DISTRIBUTOR)
ID : 910287 
atau boleh add Aish dekat https://www.facebook.com/aish.elis

see yaa!

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :