.

.

TIPS NAK JIMAT DUIT!

Assalamualaikum

Aish berkenalan dengan Shaklee melalui Set Budget Kulit. Alhamdulillah lepas rasa perubahan, terus daftar ahli sebab rasa nak terus setia dengan Shaklee cewah.. so rugi la kalau tak jadi ahli. Sebab boleh menikmati potongan harga 25% diskaun dari harga retail tau! [klik sini untuk daftar ahli]



MOTIF?

Lepas try Set Budget Kulit, Aish try Set Budget Hamil.. So of course lepas bersalin nanti insyallah aish nak amalkan Set Budget Menyusu pulak sebab dah niat nak breastfeed my princess sampai umur 3 tahun. hehe.

Moral of the story, tak perlu berhabis duit untuk beli complete set. Starting dengan set budget je pun dah cukup. Yang penting khasiat setanding dengan yang complete set. Cuma yela of course complete set is the best. tapi kalau untuk permulaan nak try produk shaklee, why not try set budget dulu? betul tak?


Camne cara nak order?
PM atau sms/whatsapp Aish : 012-671 6961 (SHAKLEE DISTRIBUTOR)
ID : 910287 
atau boleh add Aish dekat https://www.facebook.com/aish.elis

see yaa!

6 Komentar untuk "TIPS NAK JIMAT DUIT!"

kalau amik VIta C je ok tak dear?

set kesuburan tu utk laki pompuan kn?

@Liza Licha boleh dear.. tak semestinya kene amik set..amik satu satu pun boleh..berminat boleh sms/wasap aish trus 0126716961

Free pill box tau smtra stok masih ada!

@Puan Ezy aah dear.. zinc untuk lelaki. Gla untuk perempuan.. berminat boleh contact aish trus ye.. skng ada free gift :)

@Cik Aish

kwn2 duk promot jgk tp xrase lg nk beli..
ingt nk try la set kesuburan ni..
dh 5bln kawen xde hasil lg..
wuwuwuw sedih

@Puan Ezy yeke..try la dear.. allah bg rezeki tp yg penting kt kene usaha jgak..insyallah..aish pun amik set subur masa bru kawen ahaks..

if ezy nk blh pm aish..nnt aish guide cr mkn mcm aish amalkan b4 ni

Back To Top