.

.

TIPS ASAS UNTUK KURUS DAN PRODUK ASAS UNTUK LANGSING CARA SIHAT!!

Assalamualaikum

Aku hampir hampir terlupa yang aku ada blog. sadis ok. Buat pembaca blog yang rajin kunjung mengunjung tu, tak tau la korang cari apa dalam blog ni. hahaha. tapi usaha korang sangat dihargai. sila masuk belog ni lagi. eh?

Buat pembaca blog ni, kalau dah termasuk dalam Belog Cik Aish yang tak seberapa ni, korang boleh cari info info pasal kesihatan dan kecantikan. cewah macam cantik sangat nak suruh orang cari info tu dalam belog hengkau! hehe. cantik tu idak ler. tapi manis tu ada..sila muntah tepi. okay sambung pembacaan anda. 


macam biasa, kalau tak promote Shaklee memang tak sah. habis takkan nak promote anak ikan pulak! Apa pun prinsip aku, aku suka share benda yang aku dah try, dan aku puas hati, dengan semua pembaca. bak kata orang, nak share, share benda yang baik baik. insyallah mana tau beri manfaat pada korang :)



Bila cerita tentang nak kurus ni, mesti ramai pikir, jangan makan nasi. jangan makan tengahari..jangan tu jangan ni. Sebenarnya cara tu salah. kita boleh ambik nasi tapi kurang kan sikit. Yang penting jangan skip makan. Ada yang tanya ambik Set slimming Shaklee kena pantang makan apa? Tak perlu berpantang makan ye sayang.



Tapi aku nak tekankan kat sini, basic rules kalau kita nak kurus, of course makanlah makanan yang berkhasiat, yang tak berminyak, lebihkan minum air masak dan paling penting, senaman la sikit yunk. kalau kat office tu, elak la guna lif. guna la tangga. tu pun dah kira exercise jugak! 


Alhamdulillah permintaan memang tak disangka sangka. Customer yang sedia ada pun selalu repeat order, siap promote kawan kawan lagi. So macam biasa, aku memang suka bagi harga yang berpatutan pada pembaca belog cik aish. Yang bestnya kalau korang stay area Shah Alam atau Seremban, boleh la COD! jimat duit pos ye dok?

Selalunya aku akan sentiasa follow up dengan customer. kadang kadang jadi kawan baik pulak walaupun tak pernah berjumpa. bila dorang bagi feedback positif, rasa macam bahagia gileeee lahhh.. hihi. dah dah,,merapu dah ni. 

Kini korang boleh dapatkan produk produk ni pada harga yang jauh lebih murah jika dibeli secara set. Slimming Set Shaklee terdiri daripada : 

1. Lecithin - membakar lemak
2. Alfalfa - membuang lemak
3. Omega Guard - mengawal selera makan dan membakar lemak 3 kali ganda dari Lecithin!

Lepas dah alang alang berniat nak beli barang barang Shaklee, boleh la terus masuk ahli untuk menikmati harga ahli yang jauh lagi murah dikk oiii..!! Pastu boleh jual pada kawan kawan atau family terdekat! dapat jugak untung runcit ye dok? 
Cara pendaftaran ahli shaklee :
2. PM Full name, IC Number, Address, Contact Number
Cerita sudah habis. diharapkan korang lebih bersemangat untuk kurus dengan cara sihat iaitu mengamalkan Shaklee! Vitamin Semulajadi yang bebas pengawet, bebas pewarna dan HALAL. So Macam mana nak beli Set Slimming Shaklee ni? SMS/Whatsap 0126716961 :) see yaa
5 Komentar untuk "TIPS ASAS UNTUK KURUS DAN PRODUK ASAS UNTUK LANGSING CARA SIHAT!!"

isk.. mcm best je. mcm best je..
kite skrg duk mnom ESP je..
huhu

Bagus jugak Omega 3 ni ye. Baru tahu ni. Terima kasih!

Bagus juga Omega 3 ni. Baru tahu.

Terima kasih. :)

@Puan Ezy

kann... hehe.. ESP pun bagus utk tujuan kuruskan badan tp pastikan jadual makan yg betul ye.. :) bonus dpt kulit cantik gak tu hehe

@Abe Mirul
Betul..untuk lelaki, disarankan ambil Omega, Alfalfa dan Lecithin :)

berminat boleh sms/wasap ok

Back To Top