IDEA BIJAK PEMILIHAN BARANG HANTARAN PERKAHWINAN

Tags

Assalamualaikum 

good news good news!!!! Kepada bakal pengantin yang nak harga PROMO pakej hantaran Shaklee beserta gubahan fresh flower Exclusive boleh baca sampai habis!




 Gubahan hantaran EXCLUSIVE untuk majlis perkahwinan aish haritu.. hehe. Thanks Gubahan Hantaran Ratu Sehari :). Nak macam ni? baca sampai habis!


 Hantaran kahwin bersama Supplement Shaklee.. pilihan Bijak!! 

Memandangkan sekarang dah masuk bulan 'ramai orang kahwin', rasanya masih belum terlambat kot kalau aish nak share dengan korang tentang barangan yang sesuai lagi bijak untuk dibuat sebagai hantaran. tak kisahlah hantaran untuk si lelaki atau si perempuan.  

Menjelang hari bahagia, ramai yang pening untuk mencari barang barang yang istimewa untuk diabadikan sebagai hantaran dihari bahagia nanti..Ruginya jika kita membazir dengan membeli barang-barang yang kurang significant untuk dijadikan sebagai hantaran. (pernah jadi kat diri sendiri! pening apa nak bagi last last beli frame isi gambar pastu hias ngn bunga bunga..ewww sangat tah pape..haha)

Sekarang, ramai yang menyedari bahawa supplemen sangat significant, tambah2 baru mendirikan rumah tangga.. mesti kita nak yang terbaik kan..Apa kate jadikan supplemen shaklee as hantaran hantaran..Dekat sini Aish nak suggest Pakej Barangan Shaklee yang sesuai untuk dibuat hantaran pertunangan atau perkahwinan. 

Pakej A untuk perempuan (kecantikan kulit dan rambut)
3. Vit E
5. Zinc Complex

Pakej B untuk perempuan (kesihatan dalaman perempuan)
1. GLA
2. B complex
3. Vit C
4. Alfalfa Complex

Pakej C untuk lelaki (set optimum & tenaga)
1. Vita Lea
2. Vit C
3. Vit E
4. Zinc Complex
5. Omega guard 

Even shaklee pun ada product kecantikan macam pencuci muka, toner, moisturizer.. So sangat sesuai untuk dibuat hantaran jugak. =)

==========================================================================
Bagi yang nak dapatkan harga PROMO dan BEST PRICE untuk Pakej Hantaran Barangan Shaklee, beserta gubahan yang EXCLUSIVE dari Gubahan Hantaran Ratu Sehari untuk 10 orang terawal, boleh SMS/Whatsap Aish di 012-6716961
atau 

serang aish dekat my own personal FB https://www.facebook.com/aish.elis 

atau

Klik Like page : Healthy & Beauty Shop

Fuhh..rasa macam rugi sangat kalau korang tak grab peluang ni cepat. Dah la dapat harga PROMO untuk produk Shaklee, dapat harga murah untuk gubahan EXCLUSIVE pulak tu! yang penting, gubahan hantaran adalah dari fresh flower :) pheww.. cepat! 10 orang terawal sahaja okay!

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :