.

.

JANGAN DAFTAR AHLI DENGAN SHAKLEE!!



Kali ni nak bagitahu korang semua kenapa aish larang korang semua dari jadi ahli Shaklee. Kalau boleh biarlah aish je sorang yang dah terjebak dengan Shaklee ni. Sebab terlajak perahu boleh mintak tolong undurkan. terlajak daftar ahli? haish... So korang kena baca sampai habis. sebab ni semua untuk kebaikan korang dan kita semua. wahh dengar macam serius je. tapi ni bukan blog akuserius ok. Check it out!

1. Kena bayar sampai RM75 untuk daftar ahli!! 
Aish rasa macam kesian dekat korang sebab terpaksa keluar duit register membership RM75 AJE seumur hidup. Kalau daftar ahli dengan produk lain kadang kadang kena buat LOAN beribu ribu semata mata nak beli stok dan sebagai modal. Tapi dengan Shaklee, cuma bayar RM75 je untuk mulakan business Shaklee. why? i keep asking myself why i just need to pay only RM75? hohoho..    

2. Tak dapat nak beli stok banyak banyak kumpul dekat rumah!! 
Bila business dengan Shaklee, mesti korang rasa gian nak keluar duit ribu   riban beli stok sebagai permulaan business. Tapi dengan Shaklee, korang tak dapat keluar walau satu sen pun untuk beli stok. Customer bayar, baru  order... 

3. Tak merasa nak guna handphone untuk call branch buat order. Dan tak merasa nak menapak ke HQ untuk order. 
Kesian kat korang sebab tak dapat merasa semua tu. Sebab business dengan Shaklee, sekarang cuma guna online je. Bila customer bayar, kita masuk website shaklee, masuk detail customer, dan order melalui online. Semua di hujung jari je. hurmm 

4. Asyik dapat notification dalam statement sebab duit masuk tiap  bulan. ah rimas! 
Yang ni paling tak best. Bila business dengan Shaklee, buat makan sendiri  ke, jual kat orang ke, aish akan tetap dapat RM tiap bulan. Dari dua angka,  sampai lah ke 3 angka. member pulak dapat 4 angka! tu namanya bonus. Bulan pertama join dah terus boleh dapat! So kesian kat korang kalau asik dapat notification duit masuk je. tak  pun asik terima cheque je ke rumah. ish..



So korang semua yang aish sayanggggg..jangan lah daftar ahli dengan shaklee. biarlah aish sorang yang merasa sume tu. hahahaha...bunyi macam tamak haloba je. Tapi dalam jangan jangan tu, esok sempat lagi nak register Ahli Shaklee. haish..korang ni degil tau.T____T

So pada yang degil nak jugak register ahli dengan Shaklee atau pun tibe tibe rasa berminat nak tau lebih lanjut, boleh PM Aish personally dekat FB AishElis atau sms/whatsap 0126716961 :)




8 Komentar untuk "JANGAN DAFTAR AHLI DENGAN SHAKLEE!!"

haish ! bt suspen ja aish ney . ngatkn kenapa lah td . hoho . btw , nice sharing ^^

@ainil fazieda hehe.. sharing is caring..tak gittew.. :p

hehe suspen..pandai tol tarik org suh bace smpi habiskan? kikiki

@Cik Cammy Lia hehe thanks sbb sudi baca sampai habis..ahaks

Back To Top