.

.

APA NAK BUAT KALAU TEMAN LELAKI BOROI

Assalamualaikum

Apa nak buat kalau teman lelaki korang boroi? haha maybe ada yang macam tak kisah. redho semacam je kan..and ada yang kisah. sbb pikir tu belum kawen lagi tu. dah kawen lagi naik tahap keboroian dorang. boroi menjadi jadi! so kat sini aish nak sharekan testimoni customer lelaki yang consume Slimming Set Shaklee tak sampai sebulan hokeyy.. 



Macam entry entry sebelum ni, aish selalu cerita kebaikan set slimming ni pada kaum wanita. sampaikan ada yang tersalah anggap shaklee ni untuk perempuan je. tidak ye abang abang sekalian. abang abang yang ganteng ganteng..kalau nak tampil lebih macho dan seksi bak kata pelanggan kat atas tu, siap jeles suami dia makin seksi dari dia..hamik kau..ha boleh cuba set ni.. tak mahal pun RM100 je termasuk postage. gila tak gila harga tu..haha



Tapi jangan salah faham. ni bukan ubat kurus yang menjanjikan janji janji manismu cth mcm ayat iklan kat suratkhabar, "makan hari ni esok turun 10kg"..no no no. tu semua bahaya korang tau! slimming set yang terbaik adalah supplement yang tidak memaksa badan untuk kurus dengan cepat. tapi slowly..

yes...slowly..not drastically..

nak try? Cepat. Sebab kat tangan aish sekarang cuma tinggal 1 set je lagi. hahaha entry nak gempak tapi stok tinggal satu je. sebab set ni adalah sangattttttt selling fast. kalah fast & furious you know! Tapi kalau korang pm aish by the time set tu dah habis, jangan nangis tepi katil lagi. rilek rilek. sebab set ni akan restock lagi. boleh pre order dulu. 

Aish akan guide semua customer yang purchase dengan aish, cara makan yang betul dan akan sentiasa follow up untuk tahu apa apa masalah..so kalau nak order..begini yaa..

✆ Call/SMS/WhatsApp: 012-671 6961
➲ COD Area: Shah Alam & Seremban
Postage Seluruh Malaysia Disediakan dengan Kadar Rata!
0 Komen untuk "APA NAK BUAT KALAU TEMAN LELAKI BOROI"

Back To Top