.

.

TIPS NAK HAPPY SEMASA BERBLOGGING

Assalamualaikum

Kami happy berblogging. Anda bagaimana?
 
Ada beberapa sahabat yang tanya, best ke blogging? Jawapannya mestilah best. Sebab dari blog kita boleh belajar macam macam. Dari tak tahu terus jadi tahu. Dari tahu, terus jadi pandai. Contohnya apa? Edit blog. Korang tahu tak betapa mengedit blog tu adalah satu penyakit aku yang kerap datang menerjah diri ini? wahahaha. Ayat sangat sastera pulak kan? 

Sebenarnya sejak berkahwin, memang aku dah banyak menyepikan diri dari dunia blogging ni. Sedih tau. Lepastu bila nak edit blog, terus lupa segala ilmu ilmu koding dan sebagainya nih. Terus menangis tepi laptop. meratapi la konon tu. Apa pun nasib baik aku ada buat banyak tutorial sebelum ni. Motif adalah untuk membantu blogger blogger baru yang baru berjinak untuk bermain dengan koding blog. Tapi last last aku sendiri yang refer tutorial tu. study balik babe! 

Insyallah dalam minggu ni akan ada beberapa perubahan pada blog. Of course Belog Cik Aish takkan berubah nama kepada Belog Puan Aish. Oh tidak sama sekali. bukan niat nak menyamar cik walaupun dah takde dara. tapi biarlah nama blog Cik Aish tu kekal segar dalam arena blogging ni. cewah geli tiak aku. 

Ending of the story, aku nak refresh balik permukaan permukaan di dasar blog aku ni. Kerana tips untuk happy semasa berblogging adalah melahirkan blog kepunyaan sendiri yang cantik, yang meletops, yang kebabom semua ada..yang paling penting, dengan hasil titik peluh sendiri. tak main la tempah tempah kat orang..buat sendiri tengok! hahaha. (ayat berbaur cemburu melihat kecantikan blog orang lain) jom! yea! 

P/S : Lepas amalkan a few supplement, kulit rasa bestt..tunggu entry lepas ni kalau nak tahu supplement apa..hehe 

 


10 Komentar untuk "TIPS NAK HAPPY SEMASA BERBLOGGING"

Amboihhh siap nagis tepi laptop... Lawak jugak cik Aish ni.... Eh Puan... :P

hahaha ayat walaupun tak de dara buat diri rasa nak terbahak bahak..baiklah cik aish..

puan aish mcm garang sgt jer ekekeke..cik lagi comel kan ;p

@PinKy MoMMa ahahaha..tu la pasal..sedih kita tau..

haha.betul tu .. dgn titik peluh sendiri ..

boleh tukar jadik cik puan..hehe
ada gak cik kat depan.haha

Back To Top