.

.

MASKER TERBAIK YANG PERLU KORANG CUBA!

Assalamualaikum

Ramai yang tak tahu kapsul Vitamin E Complex Shaklee bukan saja boleh dimakan sebagai supplement untuk kesihatan kulit, tapi boleh jugak dibuat masker pada kulit wajah! Kiranya at least membantu dari luaran dan jugak dalaman. Am i aite? 

Puncanya gini. Borak borak dengan member pasal produk Shaklee ni. Biasalah bila dah memasing sama sama gunakan produk yang sama, eksaited dia lain macam. ihihihi.  Tanya dia, makan ke supplement Vitamin E Shaklee? Dia kata ya. Makan dan sambil tu buat masker. Ohmy! I'm seriously terkejut sebab baru nak tanya apa rahsia kulit dia lembab dan nampak berseri seri. Terus tanamkan cita cita dalam hati siap cakap, balik rumah malam ni nak picit kapsul tu buat masker jugak

Gambar kiri masa aish tengah pakai masker Vitamin E Shaklee..hehehe.. Gambar kanan..taraa! tu lah hasilnya! kulit rasa bersih !


Semua orang tahu kot kehebatan produk Shaklee ni. Shaklee ni memang established brand. baru sebulan aku amalkan, then kawan kawan ada yang tanya "ko pakai produk apa wei? Sebijik jerawat pun takde!" Kalau dah jumpa kawan memang terus jadi macam kiah propa sikit! Aku pun dengan eksaitednya jawab aku makan Vitamin E Shaklee je! Vitamin ni special sikit sebab boleh buat masker untuk dapatkan hasil yang terbaek! hehe. So siapa siapa yang nak cuba kehebatan Vitamin E Shaklee ni boleh PM aish ok. wah promote nih!

Haa ni lah masker yang aku maksudkan! Serasi dan sesuai pada kulit. Selain boleh dibuat makan, boleh gak dibuat masker! Meh nak share kebaikan Supplement Vitamin E shaklee 

Macam pengalaman aku sendiri, aku amalkan Vitamin E Shaklee dah hampir 2 bulan. Mesti korang kata ala lambat la kesan dia. produk lain cepat je. seminggu dah putih melepak. I tell you the correct concept, a good product takes quite some time to give some effect. :) Almost 2 bulan makan dan amalkan masker Vitamin E Shaklee, kulit aku bertambah sihat. Nak kata licin macam Siti Nurhaliza tu tak la tapi better dari dulu. Dulu kusam semacam je. Sekarang dah glowing gitu. hehe.

Walaupun makeup you Bobbi Brown sekali pon, tapi kalau kulit tak cantik, tak guna juga. For me, make up is to enhance our beauty not to hide our flaw. That’s why basic kena sihatkan dari dalaman dulu. macam mana? Makan la supplement Vitamin E Shaklee! 

Aish - ID 910287
Shaklee Independent Distributor
012-671 6961 (whatsap/sms only)
ismalizayahya86@gmail.com 

atau boleh pm aish dekat
FB Page : Here





5 Komentar untuk "MASKER TERBAIK YANG PERLU KORANG CUBA!"

Back To Top