.

.

ALBUM KAHWIN DAH SIAP!

Assalamualaikum

Finally..finally...finally.... siap jugak akhirnya album kahwin aku. Kahwin bulan 2, ok bulan 5 siap. Ngam 3 bulan. Gigih tak gigih nak menunggu tu?! tapi takpe..biar lambat asal selamat. Memang aku tak penah pun nak push push dorang suruh siap kan cepat cepat sebab nanti takut hasilnya pun express je..



 

Storybook ni aku request yang glass cover. Memang la seyes susah nak jaga takut pecah..kau bayangkan kalau orang pegang pastu tetiba ter hempas ke lantai..lalu ter retak menanti belah.. akhirnya menimbulkan malapetaka antara aku dan orang tu. kahkahkah. taknak ok. Tapi takpe. aku suka! siapa siapa yang pegang, once broken consider sold.. haha.. mampu?? siap aku cas double lagi sebab termasuk kos hati aku yang retak ni. 



kucing aku pun sibuk nak masuk album. oemyomeeyo..suka mencari publisiti kau ye. pastu korang tengok kasut kat bawah tu. korang teka berapa inci tu.. 6 inci ok. siksa tak siksa nak pakai tu? seriau. 
 
i intoduced you guys. my unpaid model a.k.a pp epal! hehe. shininggg sangat glass cover album! suka suka! p/s sila abaikan model yang di belakang album. haha.. 

oklah. nak mandi. dah masham. bubye! 





10 Komentar untuk "ALBUM KAHWIN DAH SIAP!"

cantiknyer sis! klu cm tu mmg kene jaga btul2 la

Bestnyaaa ada pic mekap. Nina tak de pun. :(

comel je album kahwin cik aish. rasa cam nk kawin je. ahaks.

comel je album kahwin cik aish. xsabar nk hbes blaja. nk jgk la. ehehe

same mcm album tunang...riso nk pegang

@NinaAz yeke..selalunya part mekup mmg wajib ada dlm album walaupun sekeping..at least mesti ada..hihi

@cik senyum hehe apa lagi..cepat laaa langsung nyee!!

Back To Top