.

.

BLOGGER YANG JOIN LUCKY DRAW! SIAPA TOP RANKING??

Untuk contest Lucky Draw yang aku anjurkan baru baru ni, ada kesilapan sikit pada entry aku yang lepas. tarikh tutup contest sebenarnya adalah pada 22 September 2012. Bukan 12 September. 

So ada banyak masa lagi untuk korang lumba lumba untuk dapat highest ranking. Untuk 3 hari pertama, aku dah highlight beberapa blogger yang berjaya dapat top ranking setakat ni. hehe..ada masa lagi untuk korang kejar.


Jumlah mereka yang view terpaksa dicropkan atas sebab sebab tertentu. muahaha..malu ahh klu korang tengok..lalala..and mana blogger yang tak tersenarai tu, jgn putus asa..banyak masa lagi untuk korang..chaiyokk yeaah yeah!

Siapa lagi nak join Contest Lucky Draw Sempena 3000 Follower Belog Cik Aish? Moh sini picit banner ni untuk terjah syarat penyertaan! ayuh ayuh..menung apa lagi tu dong!


7 Komentar untuk "BLOGGER YANG JOIN LUCKY DRAW! SIAPA TOP RANKING??"

wah...tersenarai,kena usaha lebih.hahaha :)

@Eca Dwinky Asha haaa,,,kannn...ada masa lagi utk eca catch up! chaiyok2..hehe..

xsangka,baru join ptg tdi dah tersenarai..hee

Salam singgah....happy jak tengo blog ni....kalau sudi jenguklah ke http://shumie-dz.blogspot.com

salam kak,nak jugak blog cantik mcm akak, bleh tlg ajarkan x?

thniah kpd yg trsenarai..bru je join, hope dpt kejarlah..hehe

Back To Top