BLOGGER YANG JOIN LUCKY DRAW! SIAPA TOP RANKING??

Untuk contest Lucky Draw yang aku anjurkan baru baru ni, ada kesilapan sikit pada entry aku yang lepas. tarikh tutup contest sebenarnya adalah pada 22 September 2012. Bukan 12 September. 

So ada banyak masa lagi untuk korang lumba lumba untuk dapat highest ranking. Untuk 3 hari pertama, aku dah highlight beberapa blogger yang berjaya dapat top ranking setakat ni. hehe..ada masa lagi untuk korang kejar.


Jumlah mereka yang view terpaksa dicropkan atas sebab sebab tertentu. muahaha..malu ahh klu korang tengok..lalala..and mana blogger yang tak tersenarai tu, jgn putus asa..banyak masa lagi untuk korang..chaiyokk yeaah yeah!

Siapa lagi nak join Contest Lucky Draw Sempena 3000 Follower Belog Cik Aish? Moh sini picit banner ni untuk terjah syarat penyertaan! ayuh ayuh..menung apa lagi tu dong!


Previous
Next Post »