INDAHNYA SUNGGUH DI HARI RAYA - PART 2

Tags

Assalamualaikum

Bahagia betul bila bercuti raya 2 minggu ni. Rasa jeles pulak dengan kawan kawan yang dah mula bekerja. okay. tu bukan ayat hipokrit. ikhlas nih. So aktiviti harian adalah paksa mak jalan raya tak pun tengok TV tapi kadang kadang pelik nape banyak citer Hindustan sampai konfius ni hari raya aku ke hari raya orang lain. 

Berbeza betul dengan PP Epal yang dah mula bekerja semalam. cool giler! mentang mentang dapat award Best Employee bukan main rajin lagi bekerja sekarang. takpelah..demi masa depan kita ye dok? So raya yang seterusnya adalah menziarahi keluarga sanak saudara dan rakan rakan paling rapat. yang tak berapa nak rapat, mungkin akan plan next week. hehe. 

tahun ni aku bukan sengaja nak beli baju kurung banyak banyak. aku nak start kumpul baju kurung sebab nanti start kerja memang tak boleh pakai kemeja dengan seluar. gomen kan..so kene pakai baju kurung. apa salahnya..bukan saja nampak lebih ayu malah akan disukai rakan2 sekerja yang hensem2 (???)






 Single ladies from 5Arif batch 2003 Sek. Men Pendeta Zaba, Seremban.. :D


My dearest friend, thanks for everything..semoga kamu akan menjadi seorang yang success dalam ur business ! Yukk Semangat yuk!



Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :