.

.

INDAHNYA SUNGGUH DI HARI RAYA - PART 2

Assalamualaikum

Bahagia betul bila bercuti raya 2 minggu ni. Rasa jeles pulak dengan kawan kawan yang dah mula bekerja. okay. tu bukan ayat hipokrit. ikhlas nih. So aktiviti harian adalah paksa mak jalan raya tak pun tengok TV tapi kadang kadang pelik nape banyak citer Hindustan sampai konfius ni hari raya aku ke hari raya orang lain. 

Berbeza betul dengan PP Epal yang dah mula bekerja semalam. cool giler! mentang mentang dapat award Best Employee bukan main rajin lagi bekerja sekarang. takpelah..demi masa depan kita ye dok? So raya yang seterusnya adalah menziarahi keluarga sanak saudara dan rakan rakan paling rapat. yang tak berapa nak rapat, mungkin akan plan next week. hehe. 

tahun ni aku bukan sengaja nak beli baju kurung banyak banyak. aku nak start kumpul baju kurung sebab nanti start kerja memang tak boleh pakai kemeja dengan seluar. gomen kan..so kene pakai baju kurung. apa salahnya..bukan saja nampak lebih ayu malah akan disukai rakan2 sekerja yang hensem2 (???)






 Single ladies from 5Arif batch 2003 Sek. Men Pendeta Zaba, Seremban.. :D


My dearest friend, thanks for everything..semoga kamu akan menjadi seorang yang success dalam ur business ! Yukk Semangat yuk!



6 Komentar untuk "INDAHNYA SUNGGUH DI HARI RAYA - PART 2"

tahniah kat PP Epal. eceh, cinta hati siapa letewwww..

btw selamat hari raya cik aish!

p/s: cantek header (:

Cuti dua minggu? Fuyooohh.

Selamat Hari Rayaa :D

cantek baju cik aish!
kumpul baju kurng byk3 ye..
nt xrase rugi sgt sbb ari2 pkai.. haha

salam aish...aii suka bacer blog u nieh..keep it up!!! kalau rajin singgahlah blog mereoek ai jugak :)
selamat hr raya, MZDB

salam cik aish
SELAMAT HARI RAYA, MZDB

suka bacer blog aish nie
KEEP IT UP !!! :)
if rajin datanglah melawat blog i yang merepek gak

suka bacer blog cik aish
KEEP IT UP
SELAMAT HR RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN

if rajin mehlah lawat blog ahkak yang sengal :)

Back To Top