.

.

KASUT! KASUT! KASUT!

kali ni aku nak update tentang kebendaan. hehe..ok sebenarnya aku nak share dengan korang habit aku yang suka kumpul kasut. tak kisahlah kasut tu ada brand ke takde brand ke..asalkan aku rasa macam selesa nak pakai dan nampak comel pada pandangan kasar aku. lagi pun aku ni bukan la banyak ringgit sangat nak beli kasut designer macam kasut jimmy choo ke..kan? yela..maklum la tahun depan dah nak kahwin so duet semua banyak kene save. 

tapi aku ni perempuan biasa. memang susahhhh sangat nak elak dari terjebak dengan sale sale ni. puas jugak pp epal heret aku keluar dari tempat tu tapi tak boleh jugak. so aku pun terjebak dengan membeli 3 pasang kasut dekat Vincci petang tadi. 


 bayangkan aku terpaksa beratur panjang dekat 45 minit untuk bayar. sampaikan makcik depan aku ni pun membebel jee..aku pun dengar jela bebelan makcik ni.

yang ni aku tak berapa sure sangat muka redha sebab kena beratur panjang ke apa ke..niway..thanks sbb temankan..teheee


suka color biege! ni kasut raya tahun ni..korang bayangkan aku beli harga rm29.90 jeeee dekat Vincci tadi! berbaloi baloi!


aku memang suka flat shoe. so aku rembat yang ni. harga RM24.90 je.. kalau tak silap aku, dulu kasut ni kat Vincci harga dia rm45..


comel tak yang ni? tehee..harga rm24.90 jugak! selesa giler bila pakai. lembut je..


ok..puas hati sangat sangat sebab spent tak sampai seratus untuk 3 pasang kasut. berbaloi2..peh peh peh..



9 Komentar untuk "KASUT! KASUT! KASUT!"

okey..cantek...beraya sakan ngan kasut baru la cik aish...hihi

now I fell like I wanna go shopping right away! oh dear... keh keh keh

sakan sopink kasot..
heh heh

kite xsopink raye lg ni..
='(

oke,fine....eca jeles!.hahaha.padahal sebelum mula praktikal,angkat heels 2,flat shoe 1.wakakaka..tpi semua org sponsor :P

Back To Top