PUJIAN DORANG YANG TAK BERAPA NAK IKHLAS.. CONTOH?

korang pun tau kan, Belog Cik Aish sekarang tengah proses transformasi. sikit sikit tukar. memula tukar background *thanks a lot pada korang yang banyaaaakk sangat bagi sokongan dan idea untuk pemilihan background* hehehe. cayang sikit! 

so kalau korang perasan, blog ni dah mula berubah dari segi kaler. lepas ni hape pulak yang akan bertukar ye dok? adakah pp epal yang bertukar? hehehe.. ok..so bila blog mengalami sedikit transformasi ni, even sedikit, naluri tuan blog sangat peka dan sensitif sekarang tau tak. pantang ada orang puji sikit "ehh cantiknyaaa blog awak niii" ha mula lah tak tentu arah hidup. 
contohnya kalau kita tengok sekarang ni, macam ada je yang puji blog kita cantik la tu la ni la dekat shoutbox. korang tak percaya? check shoutbox korang ataupun korang boleh check shoutbox aku. hehehe. ada kan yang puji? thanks la ye. tapi kita ingat kan dorang ni puji ikhlas rupa rupanya haah hamik..bila kita klik link dorang konon nak la usha sapa yang puji kita tadi..upe upenya link iklan. link promote MLM mcm infinity downline yang boleh dapat seratus sehari tuh! 
hade ke patot? 

haaa aku punya la semangat baca pujian pujian tu maklum laa sejak start buat transformasi dekat blog ni..as i said earlier, my hurt become bery the sensitive u knoww!! fine! pujian sangat tak ikhlas. menyamps! eh? hehehe. 

nasihat buat mereka mereka tu. kalau nak promote iklan ke nak promote MLM ke, pelis la buat dengan berhemah. cakap je la terus terang korang nak perkenalkan produk korang ke apa ke kan.. 

kalau korang sendiri boleh terima tak pujian melambung yang tak masuk akal macam ni...

"lawaaa gila tuan blog ni macam lisa surihani"
"canteknya blog ni! seumur hidop saya tak pernah tengok blog secantek ni" 
"seyess blog awak memang patut menang award penulisan terbaek!"

tak pun..

"blog u ni lagi best dari blog fatin liyana"

haa tak ke merapu tahap melantun lantun punya pujian tu? hahahahaha..seyes dorang memang...arrghhh tak suka tak suka. pepatah ada kata "tak hidup dek puji, tak mati dek keji" boleh tukar? "biar tak puji, asalkan tak keji!" wekkk!



Previous
Next Post »