KERANA DIRIKU BEGITU BERHARGA.. HAHA BUWEK


ok buat buat tak nampak je gambar sebelum mekup ye. haha. kening ya rabbi..pp epal penah kata..kalau kening tebal kuat cemburu..kalau bulu roma..kuat..emm..teettt.. hahaha. pandai pandai je pp epal buat speculation. tumbuk kang! 

so thanks a lot pada Dynatul Bridal House untuk service mekup yang terbaikk! so pada korang yang nak tunang atau kahwin..boleh pergi dekat fanpage  
Ok..since aku punya susah nak cari veil yang sama kaler dengan dress, aku dah naik runsing sampai tumbuh dua tiga biji jerawat dok pikir. haha. tunggu punya tunggu punya tunggu..bulan tak timbul timbul..last2 decide buat sendiri veil. haha gila berani tanggung risiko. 

ok actually taknak pakai veil yang kain net..sebab nak try guna kain chiffon sebab geram dengan kelembutan kain tu..auww..so pergi beli dekat casamoda kain chiffon kaler macam tu dalam 2meter. so jahit punya jahit..total cost RM40 je. nak tempah? meh aish buatkan..hehe..harga doploh lapan juta. ok tipu. 

so penat jugak nak jahit border lace dekat keliling veil ni. tapi nak lawa punya pasal mak sanggup..tapi lawa ke hasilnya? hahaha.. ntah. 


 ni la hasil veil yang direka khas oleh diri ku sendiri..sobs. 

 tau ar veil tu labuh..korang buat tutup muka lak kan? sabo jelah. haha.

oklah..next entry nak promote kek dan cupcake yang sangat tantekkk untuk korang buat hantaran..just nak bagi idea untuk korang yang tengah tercari cari mana nak cari orang yang buat service buat cupcake dan kek yang cantik dan sedap! tunggu!! 


alamak sok keje..ok bye.
Previous
Next Post »