.

.

KERANA DIRIKU BEGITU BERHARGA.. HAHA BUWEK


ok buat buat tak nampak je gambar sebelum mekup ye. haha. kening ya rabbi..pp epal penah kata..kalau kening tebal kuat cemburu..kalau bulu roma..kuat..emm..teettt.. hahaha. pandai pandai je pp epal buat speculation. tumbuk kang! 

so thanks a lot pada Dynatul Bridal House untuk service mekup yang terbaikk! so pada korang yang nak tunang atau kahwin..boleh pergi dekat fanpage  
Ok..since aku punya susah nak cari veil yang sama kaler dengan dress, aku dah naik runsing sampai tumbuh dua tiga biji jerawat dok pikir. haha. tunggu punya tunggu punya tunggu..bulan tak timbul timbul..last2 decide buat sendiri veil. haha gila berani tanggung risiko. 

ok actually taknak pakai veil yang kain net..sebab nak try guna kain chiffon sebab geram dengan kelembutan kain tu..auww..so pergi beli dekat casamoda kain chiffon kaler macam tu dalam 2meter. so jahit punya jahit..total cost RM40 je. nak tempah? meh aish buatkan..hehe..harga doploh lapan juta. ok tipu. 

so penat jugak nak jahit border lace dekat keliling veil ni. tapi nak lawa punya pasal mak sanggup..tapi lawa ke hasilnya? hahaha.. ntah. 


 ni la hasil veil yang direka khas oleh diri ku sendiri..sobs. 

 tau ar veil tu labuh..korang buat tutup muka lak kan? sabo jelah. haha.

oklah..next entry nak promote kek dan cupcake yang sangat tantekkk untuk korang buat hantaran..just nak bagi idea untuk korang yang tengah tercari cari mana nak cari orang yang buat service buat cupcake dan kek yang cantik dan sedap! tunggu!! 


alamak sok keje..ok bye.
24 Komentar untuk "KERANA DIRIKU BEGITU BERHARGA.. HAHA BUWEK"

kreatif betul bt veil sendiri:))
nanti nak tembah la...hik3:))

tahniahhhh sekali lg dearrrr:)
cantikkkkkkk dan berseri2:)

wewwiiiitttttttt

yg tudung coklat tuh cantik r .. hahaha

wahhh,lawa bajuu.suka color tuu.pink+blue :)

cantik sgt cik aish...xsama dgn gmbr2 yg lain..mmg makeup tu kena dgn cik aish.....wahhhhhhhh.veil tu inspired me!!!..bila la I punya e-day ne.muahahahaha

kak aish....yg ats kepala tu plak cm na????????? ka jahit sdri jgk????? jeles la sbb cntik veil tu....nk tmph pun,jauhhhhhh la....hehehe

lawanya..
xkira kwin jemput mas
haahahah
tahniah ye kak.
rajin n pndai wat ek..klu mas hncur.hahah

tekaan ku tepat,aish bertunang. :) tahniah aish.sama la kita..status tunangan org.tp diam2 je la..malu.

serius, superb ! kalau den tau menjahit, lama dah den wat sendiri.. hahaha..

tp, klu kontra veil tue warna pink ok jugak kan.. :) per2 pun, you still look sweet..

Wah~ Cantik ah akak.. :D Congrats.. Hehe ^_^

sebelum dan selepas...btul2 berbeza la...apa2 pon tahniah

Cik epal..mmg kelas veil tu...makeup pun cantik ...akak dah kahwin kalau tak mau tempah makeup kat situ ...

salam, aish... veil tu sangat cantikk!!! =) boleh la ambik order kan ^^

cantik la veil tu ! series awak kreatif :)

awak sgt cantik !

tahniah for your engagemnet :D

cantikla buat sendiri. kreatif ! alhamdulillah :) lawa baju. lawa lagi orangnye. hehe :D

aish..seriusssss lawa giler DIY aish tu. hehe.

mekap kelass oi. jeles...tahniah aishhh~gojesss!

aish..seriusssss lawa giler DIY aish tu. hehe.

mekap kelass oi. jeles...tahniah aishhh~gojesss!

cik aish ni kreatif la hantaran gubah sendiri veil pun buat sendiri untung pp epal :)

This comment has been removed by the author. - Hapus

kerana diriku begitu berhara... hemm^^

Border lace tu beli kat mana ye? :)

akak..border lace tu bli kat kdai jahitan ada tak rsnya? pastu baju akak ni akak beli siap ke? kat mna eh? agk2 brpa range hrga jualan kdia tu eh? pas tu veil tu kan lace bhgian dpn jekan..yg blkg2 tu dia tak trbang2 ke kak? tlg email sy ye kak nurshakiraabdulhalim@ymail.com tak ada aral januari 2013 sy nk brtunang ingat nk complete mcm akak punya dr atas smpai bwh.cuma wane lain..reply ye kak kat email tu.. tq..

Back To Top