.

.

FIRST TIME PHOTOCOT DAN BERPHOTOSHOOT..OPS!

Assalamualaikum apa khabar uols! thanks a lot sebab wish dekat entry My Engagemant haritu. really appreciate it. ok kali ni nak promote photographer pulak. haha. ye ar..orang dah sponser kita kena ar berbahasa. eh macam lain je bunyi pepatah pepatung tu kan? 

so photographer ni actelly kawan PP Epal. pergh best dow bila orang sudi jadi photographer percuma di hari bahagia kita. yakkk ayat berkarat. haha. tapi last2 pp epal banje dorang makan. kira setel kat kedai makan ar..gituuu..besttt ohh..

jom kita tengok hasilnya! tapi mintak maapla ye..model nye tak berpengalaman dan tak cun langsung. hahaha. gasak korang lah.

 lokasi adalah di seremban. yela den kan orghang nogori takkan nak berpotocot dokek sabah lak kan? biso bonar tu

 ok peace! hambik kau layu terus bunga den.

 seyes nak panjat gak duduk atas tu tapi tak sampai. sobs

 eee pinggang pp epal berlipat dow..hahahahahaha

 PP epal "yang yang..sanggup tak yang yang sehidop semati?" buwekkkkkk


PP epal " ahhh taknak sehidop semati dengan saya?? takpe takpe..bye bye!"

Aish "apa??? bye bye?? nah amik kau hamik hamik! dush dush.."


P/s - pp epal kata nak mengadu kat talian NUR atas penderaan di atas. hehehe.

so pada korang yang berminat nak berpotocot dan berphotoshoot, jom serang brother ni. call atau mesej je 0122577728 farhan yunus. jangan ngurat pulak. haha. bye.

14 Komentar untuk "FIRST TIME PHOTOCOT DAN BERPHOTOSHOOT..OPS!"

Wahh .. semua gambar dalam tu lawa n cantik sangat . menarik tertarik .. model - model nye pun pandai bergaya .. hikhik .. suka ! suka !

kasot aish cantek..
beli katne?
hee..

photoshoot dgn baju tunang takde ke cik aish?

ni photoshoot balas dendam kesumat ke? siap ada penderaan bagai.. haha..

sweet cik epal and pp aish, eh terbalik :P

lawanyaaaaaaaaaa...
cantik2 la pic nya ni ..hebat
ehh xleh ngorat ek?k bai..hahahah

Back To Top