.

.

PETUA KECUTKAN JERAWAT PALING SENANG


Sebelum ni bingung nak tepek apa dekat kulit muka untuk kurangkan minyak sekaligus apat kurangkan pertumbuhan jerawat sekali. susah! Kulit walaupun cerah, tapi still berminyak buat kulit nampak kusam dan lebih berusia! Ishhhhh. Jadi meh sini aku share kan dengan korang semua petua tradisional untuk kecutkan jerawat.

Petua paling terkenal zaman dahulukala (tak sure sekarang ada lagi ke tidak yang amalkan petua tradisional macam ni) 

  • KAYU MANIS
  • TOMATO 
  • MADU LEBAH
  • TIMUN
Percayalah antara keempat empat bahan tu, SEMUAnya aku pernah try dan amalkan. Tapi yang paling mujarab adalah TOMATO. Zaman budak hingusan hormon pun tak betul lagi, zaman jerawat bermaharajalela, TOMATO lah penyelamat daku! hue hue. Maka setiap kali mak pergi pasar, "mak belikan tomato 2 biji!" "mak pinjam tomato!" sampai mak pun boring layan anaknya yang gila tomato. Aku tak makan, tapi aku lecek lecek kan dan sapu pada kulit wajah. Tu yang mak marah sebab membazir. Mak suruh makan. Nak makan tomato mentah, tak sukaaa aih. 

LAST LAST BERALIH PADA PETUA MODEN YANG LAGI SENANG AS 1 2 3

Nak tahu apa dia? VITAMIN C la jawabnya. hehe. Vitamin C ni boleh dijadikan MASKER MUKA selain makan setiap hari. Lagi la iuols sukaa! 2in1 tao! Dah jimat takpayah beli masker ke beli tomato ke apa ke. Sonang hidup den. Hasil yang lagi SELAMAT, TIADA KESAN SAMPINGAN dan paling penting HALAL! 


Kulit rasa lebih TEGANG< FLAWLESS Jerawat for sure susah gila nak naik kan? Bekas bekas jerawat pun semua hilang. 

AI suka AI suka! Jom order Vitamin C dari Belog Cik Aish. Konsultasi percuma akan diberikan untuk anda :) KLIK BUTTON PINK 

http://getmedean.blogspot.com/2015/06/pembelian-supplemen-shaklee-melalui-4.html





0 Komen untuk "PETUA KECUTKAN JERAWAT PALING SENANG"

Back To Top