.

.

PERGI BANGKOK FREE 2016

Assalamualaikum =)

Dulu masa aku mula mula jual Shaklee, tak pernah pun terfikir nak attend apa apa workshop untuk asah apa apa jenis skill pun. Dan tak pernah nak terpikir peluang daam Shaklee ni sebenarnya luas. Luas sesangat. Kalau aku sedar dari dulu, mesti sekarang aku dah bergelar Master Shaklee. Haha 

 Over tau sampai sampai je terus ambik gambr sebelah poster I'M GOING TO BANGKOK! hee

Tapi bagi aku, semua ini rezeki dari Allah SWT. Siapa sangka, jual supplemen pun boleh ada peluang pergi melancong luar negara FREE. Dan aku positif. Tak kira buat bisnes apa sekali pun, asalkan niat kita baik, insyallah, everything will turn out well =) Seperti yang korang dah sedia maklum dalam entry aku tentang cara dapat percutian PERCUMA (klik link ni), aku telah one step closer untuk dapat peluang keemasan ni. Lepas naik rank SENIOR SUPERVISOR bulan lepas, secara automatiknya sebelah kaki ni dah melangkah untuk ke Bangkok. Tinggal sebelah kaki je nak den usohokan ni. ehe. 

Jadi, sepanjang cycle ni, Shaklee buat pelbagai seminar untuk ahli ahli berdaftar yang berminat untuk polish balik semangat tu. Macam yang aku attent petang tadi. LEADERSHIP DEVELOPMENT WORKSHOP, speaker oleh Master Haji Roslan, 25 tahun dalam biznes Shaklee. 

Jadi berikut merupakan gambars yang telah dicapture sepanjang program yang berlangsung selama 2 jam tu. 

 Bersama Reen. aka cucu Shaklee aku. Pakar supplemen kulit. Memang tak dinafikan kulit reen cantik. Tak pakai makekup pun nampak bersih mulus. ShakleeEffect katenye.

 Finally dapat dengar taklimat dari Master Haji Roslan. 

 Bukti kehadiran. Harus bergambar bersama. Hehe. 


Kami semua nak ke Bangkok FREE! (tapi Master Haji Roslan dah berjuta kali travel fully sponsored by Shaklee. Kami ni je yang baru nak merasa trip free!) hehe

Thank you so much Shaklee for this opportunity! Doakan kami bertiga berjaya ke Bangkok FREE pada 2016 nanti ye. Amin ya rabbal alamin!

4 Komentar untuk "PERGI BANGKOK FREE 2016"

tahniah is, teruskan momentum kecemerlangan

Seronoknya dapat peluang bercuti sekali.. ;)

bestnya is...seronok jugak dapat join mende2 camni kan? huu..teringin nak pergi.

Back To Top