.

.

BENCI KULIT KUSAM DAN KERING

Siapa yang suka kulit muka kusam dan kering? cuba kalau lepas mandi, kita sapu bedak, mesti ada nampak macam bersisik sisik kan? huhu. Sangat la tak best! Rasa macam malu nak ngadap muka orang lain lama lama.


So malam ni, hohoho, misi untuk dapatkan kulit yang moist dan ohsem di pagi hari, sapu masker Vitamin E. Ala nak kulit cantik, spend la sikit duit tu. Dari spend duit beli bedak tebal2, dah serupa pakai topeng. Baik spend duit untuk rawat kulit dari dalam! 

Aku ada story pasal apa fungsi Vitamin E untuk kulit. Korang taip Vitamin E dekat bahagian Search. Berlambak khasiat, testimoni, cara pakai masker, dekat situ. So oklah. Short entry je malam ni. Sebab tengah layan Webinar dekat fon.


Kapsul Vitamin E sesuai untuk ditelan sebiji sehari dan sesuai untuk dibuat masker! Ingat lagi sebelum nikah, supplemen paling wajib aku telan adalah Vitamin E. Sebab nak naik pelamin, opkos muka kena mekup. So nak base kulit yang cersih dan cantik, kena la jaga awal awal. Bila base kulit dan cantik, pakai mekup cap ayam pun nampak cantik. Eh cantik ke? haha




0 Komen untuk "BENCI KULIT KUSAM DAN KERING"

Back To Top