.

.

BASIKAL PINK UNTUK IRINE

Tercapai cita cita nak belikan basikal untuk Irine. Mula mula memang tak plan pun nak beli hari tu. Tapi pikirkan, bonus shaklee dah masuk minggu kedua tu, boleh lah shopping terus basikal untuk Irine. Kitorang cari basikal ni dekat satu kedai permainan dekat area rasah Seremban. Tapi actually banyak je kedai lain yang jual. 

Bila tengah test tu, Irine dia macam suka warna pink compare warna biru. Haha ok tipu. Sebenarnya mamanya yang suka sangat dengan warna pink! Walaupun ayahnya nak warna biru, siap gaduh gaduh depan kedai nak pilih warna apa padahal anak cool je tak kisah warna apa pun. Last last ayahnya terpaksa akur dengan kemahuan isteri bila isteri ugut untuk taknak bangun malam buatkan susu. Terus ayahnya setuju pilih warna pink! 


 Actually dua dua pun cantik. Hehe

So bila dah beli tu, petang tu jugak kitorang bawak Irine beriadah sakan dekat padang City Park Seremban 2. Memang seronok betul dia bawak basikal pinknya. Nampak rare sangat! Kalau sesat celah orang ramai pun, senang nak cari sebab dari jauh dah nampak basikal pink tu. 

So mamanya pun eksaited nak bergambar dengan irine dan basikal pink pilihan hati kami berdua. Yang ayahnya taknak masuk sebab basikal biru tak menang. Muahaha. 


Wahhh irine dah berangan nak senam areobik. Mama pun tak pernah aerobik. Mama jaga badan makan Shaklee je. :)


1 Komentar untuk "BASIKAL PINK UNTUK IRINE"

comel sgt irine dgn beskalnye tu!
nt dh besar msti minat pink ikot mama die.. haha

Back To Top