I-CITY SHAH ALAM

I-City sekarang bukan i-city yang dulu. Sekarang dah banyak penambahbaikan. Lagi seronok sebab I-City Shah Alam sekarang buat macam konsep ala ala themepark waktu malam. Ada untuk golongan dewasa, ada untuk kanak kanak jugak. Malam tu aku bertolak dari Putrajaya pergi ke I-City Shah Alam ambik masa lebih kurang setengah jam je. Saja bawak Irine jalan jalan. 



Gambar yang kanan tu Irine tengah menyanyi happy dapat pergi I-City Shah Alam. Lagu apa pun tak tahu la. Nasib baik tak hujan Irine oi..Hehe. Memang seronok bawak anak anak ke sini. Lagi lagi yang gila lampu macam irine.




Dalam banyak banyak game, yang ni je yang Irine boleh naik.Hehe. Okla tu. Lepas naik, baru dia tidur. Selagi tak dapat naik apa apa, dia tahan mata dia walaupun masa tu dah pukul 11 malam!

Serius, memang best. Tapi orang Shah Alam dah tak heran nak pergi sini. Orang jauh macam kami ni, boleh la rasa la jugak keseronokan dia. hihi. Sebab kat Seremban takde.
Previous
Next Post »