.

.

SUPPLEMENT UNTUK USIA KANDUNGAN 7 KE 9 BULAN

Assalamualaikum :)

Hye semua!

Alhamdulillah, finally Shaklee buat promotion harga runtuh untuk satu satunya produk Shaklee yang aish paling suka. Omega Guard. Sebelum ni, customer Aish sorang ni dia suruh Aish suggestkan which one produk Shaklee yang sesuai untuk kandungan yang masuk 3rd trimester. Normally untuk customer yang dah masuk 3rd trimester, aish akan suggest Omega Guard! 

Bila ada pengalaman jadi preggy women ni, baru lah faham memang kita mahukan yang terbaik untuk anak. Nak yang sempurna sifatnya, baik budi pekertinya, serta CERDAS pemikirannya. Selain bekalan rohani, preggy women jugak mesti nak beri nutrient untuk bantu perkembangan otak bayi kan? So rasanya ramai antara korang bakal bakal mommy sume dah tahu kepentingan Omega 3 bagi membekalkan DHA untuk perkembangan otak bayi.  



1. Wanita yang makan ikan (Omega 3) semasa hamil berpotensi mendapat bayi yang bijak 
2. Omega 3 membantu perkembangan otak dan penglihatan yang sihat kepada bayi dalam kandungan
3. Kajian menunjukkan kekuurangan Omega 3 kepada ibu hamil boleh menyebabkan bayi lahir pra matang 
4. Kekurangan Omega 3 juga boleh menyebabkan risiko kemurungan dan meroyan selepas ibu bersalin

Ok bagi yang tak tahu lagi, 1 botol Omega Guard ni sangatlah berbaloi baloi kalau beli sebab 1 botol Omega biasa tahan sampai 3 bulan kalau dimakan sebiji sehari. So customer yang usia kandungan dah masuk 7 bulan, kalau amik Omega, boleh tahan sampai la bulan ke 9 nanti. means sampai bersalin. yea!

Bulan ni Shaklee buat PROMOTION harga runtuh untuk sebotol Omega Guard! Bulan depan promotion ni dah takde ye. Siapa yang berminat, boleh sms/wasap aish dekat 0126716961. 10 orang terawal yang beli dengan Aish akan dapat free pill box!! bagi semangat sikit untuk korang semua consume supplement! 






2 Komentar untuk "SUPPLEMENT UNTUK USIA KANDUNGAN 7 KE 9 BULAN"

Salam. Sis, saya nak tanya berapa harga Omega Guard?

@Siti Munira Salam. hai dear. Sms direct aish 0126716961 untuk dapatkan harga promosi Omega Guard :)

Back To Top