.

.

SENARAI PENGEDAR SHAKLEE BERHAMPIRAN

Assalamualaikum

Alhamdulillah makin hari makin bertambah pelanggan Shaklee. kebanyakannya berpuas hati siap repeat order lagi. Alhamdulillah. Untuk menyenangkan customer aish, aish listkan senarai pengedar Shaklee sekitar Semenanjung. Senarai pengedar akan ditambah dari masa ke semasa. (berminat nak jadi pengedar Shaklee untuk kawasan korang, boleh personally contact aish) 

Kenapa kena cari pengedar berhampiran?

Kalau korang beli Shaklee dengan pengedar yang berhampiran dengan rumah korang, dah tentunya tak perlu bayar postage. Boleh pickup by hand atau pun boleh minta pengedar untuk bagi by hand. jimat postage kan? Dan lagi satu beli dengan orang sekampung ni lagi bagus sebab pengedar akan guide dan beri konsultasi terbaik untuk korang. DAN YANG PASTI DAPAT BERI HARGA YANG SUPER BEST!

So yang berminat nak dapatkan barangan Shaklee dengan pengedar berhampiran korang, boleh personally SMS/Whatsap atau inbox FB dorang ye. Happy shopping guys!
SELANGOR

1. BANDAR BARU BANGI 
    SABARIYAH HUSIN - ID 1082014 
    017-4709814
    FB : SABARIYAH HUSIN

2. SHAH ALAM
    SITI FADHILAH IBRAHIM - ID 1079213
    013-2071003

3. CHERAS
    ROSLINDA MD JAE - ID 1082001
    019-9926151
    FB : LINDA JAE

KUALA LUMPUR

1. BANGSAR UTAMA
    JUHANA RAMLI - ID 1076420
    012-2206706
    FB : CIK NAA

2. PUCHONG KINRARA
    SURIATI ABD HALIM - ID 1081999
    013-7117971
    FB PAGE : HEALTHY & BEAUTY STORE

NEGERI SEMBILAN

1. SEREMBAN
    AMIRAH ANUAR - ID 1072016
    012-3698864
    FB : AMIRAH ANUAR

2. SENAWANG
    SHAHAREEDA BAHARIN - ID 1080027
    011-23873511
    FB : SYA SHAHRIL

3. SENAWANG
    MARDHIAH SALLEH - ID 1086896
    010-2123078
    FB : MAR SALLEH

4. SEREMBAN
    NORHIDAYAH MOHAMED ZAINAL - ID 1088984
    019-2659406
    FB : NORHIDAYAH ZAINAL

PERAK

1. KUALA KANGSAR
    NORFAIZAH BINTI HAMZAH - ID 1069675
    019-4409772
    FB : NORFAIZAH HAMZAH

2. SUNGKAI
    NUR ZAKIAH BT ZAKARIA - ID 1076753
    013-2649037
    FB : NUUR ZAKEYA

JOHOR

1. 
    MOHD IZZAD AMIR BIN ABDULLAH - ID 1082889
    012-9845485
    FB : MOHD IZZAD AMIR

2. PASIR GUDANG
    YULIANA BT WAHIT - ID 1089750
    012-7111497
    FB : YULIANA WAHIT

Berminat nak jadi pengedar Shaklee untuk kawasan kawasan lain? 
boleh direct sms/whatsap Aish 0126716961 

Apa benefit jadi Pengedar Shaklee? klik SINI


0 Komen untuk "SENARAI PENGEDAR SHAKLEE BERHAMPIRAN"

Back To Top