TRIP BANDUNG!

Tags



Alhamdulillah perjalanan aku bersama keluarga bakal mertua ke Bandung, Indonesia berjalan dengan lancar. lancar ke? sebenarnya banyak kisah di sebalik perjalanan ke Bandung ni. Tapi akan dikongsikan kemudian. sebab sekarang taknak mood sedih. nak happy happy je kongsi pengalaman yang menyeronokkan ni dengan pembaca semua! 

Actually ni cuma lah entry pembuka sahaja. dan lepas ni korang stanby jela dengan entry entry aku lepas ni yang hanya pot pet pot pet pasal Bandung je okay. kalau berminat boleh lah jadikan entry lepas ni sebagai guide untuk korang yang nak bercuti ke sana nanti! hope membantu lah kan...

tungguuuu...


Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :