TRIP BANDUNG : KAMI DAH SAMPAI!!

Tags

Assalamualaikum


abaikan bahagian perut. tu semua faktor angin yang menolak baju tu ke depan. hehe. 

Hoyey hoyey. akhirnya sampai jugak ke Bandung. Kami sampai di Airport Bandara Husein Sasteranega, Bandung. Huh panjang bebeno nama airportnya. Lepas sampai, kitorang terus tunggu supir yang ditugaskan untuk bawak kitorang ke hulu ke hilir nanti. supir ni macam pemandu pelancong la. semakin best supir tu, semakin seronok la trip tu nanti. eh keluar hipotesis pulakkan.

ok. ni hotel yang kitorang duduk. satu malam lebih kurang RM70 je. selesa pun selesa. :) ok. sampai sini je la ye. rajin lak aku nak update panjang lebar kan..Next entry adalah berkenaan PAsar Baru!!! syurga shopping untuk kaum wanita macam ai!




Grab now!! Chiffon Faryda 3 layer bersama brooch Swarovski!..Happy Shopping gurlz!!



Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :