.

.

TRIP BANDUNG : KAMI DAH SAMPAI!!

Assalamualaikum


abaikan bahagian perut. tu semua faktor angin yang menolak baju tu ke depan. hehe. 

Hoyey hoyey. akhirnya sampai jugak ke Bandung. Kami sampai di Airport Bandara Husein Sasteranega, Bandung. Huh panjang bebeno nama airportnya. Lepas sampai, kitorang terus tunggu supir yang ditugaskan untuk bawak kitorang ke hulu ke hilir nanti. supir ni macam pemandu pelancong la. semakin best supir tu, semakin seronok la trip tu nanti. eh keluar hipotesis pulakkan.

ok. ni hotel yang kitorang duduk. satu malam lebih kurang RM70 je. selesa pun selesa. :) ok. sampai sini je la ye. rajin lak aku nak update panjang lebar kan..Next entry adalah berkenaan PAsar Baru!!! syurga shopping untuk kaum wanita macam ai!




Grab now!! Chiffon Faryda 3 layer bersama brooch Swarovski!..Happy Shopping gurlz!!



10 Komentar untuk "TRIP BANDUNG : KAMI DAH SAMPAI!!"

awk,nie hotel yg bersebelahan kunur tu eh???nk sebut pown sy berbelit2..ciumbiluit???haha!!!

pasar sgt besh! berjam2 lah kt situ ye..

Wow Bandung! Saya pergi Indonesia pun, pergi ke Bali jer, hehe ^^ oh ye, tak nak bagi souvenirs ke? XD

baru eksaited nak baca, tengok2 dah habis. heee

supir ala ala superman la kan..
hahakk
krim slm kat warga bandung!
ekeke

@~didiey~ hehe bunyi cam ciummulut je kan haha

@Miss Xyz bali? besttnye..sesuai utk hanimun tu kan

@ct kektus sapa kata dah habis./.hehehe lum lagi la sayang

Back To Top