.

.

ANUGERAH SKRIN 2012 MACAM SAMPAH

Assalamualaikum. 

Kelam kabut aku tengok Anugerah Skrin 2012 malam ni. kalau aku ada sakit jantung, 10 minit tayang lagi aku mesti dah pengsan. Aku tengok kejap kejap sebab tak tahan dengan kebodohan anugerah yang berprestij ni. bahasa tunggang langgang. ada yang kaku (macam si neelofa). 



aku try cari selit mana yang best tentang anugerah malam ni. tapi takde langsung. macam tengok anugerah kanak kanak riang je. sayang..sungguh sayang.. aku bersimpati pada artis2 yang datang malam ni. mesti depa bosan kan..hehe

Tapi apa pun..ramai gak artis yang pakai baju tutup badan kali ni. tu pun sebab ikut tema. kalau tak? konfem baju dedah sana sini. tu je la kot yang positifnya. yang lain haremmm..seyes boooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo sama ASK 2012!!!

kalau suka boleh like!
24 Komentar untuk "ANUGERAH SKRIN 2012 MACAM SAMPAH"

sokong..melalut bosan..haprak..haha..jahat gila kan..pilihan pengacara tak sesuai..kaku je..tak ada perasaan. T___T

x tgk pon..xtau pon ada ASK nie..haha

Bosan btul ASK tahun ni ...
mula-mula punyala excited nak tgk tapi bila dah tgk rasa mcm.. err.. baik tgk cite lain

kire xrugi la saye xtgk mlm td..
haha

tak dapat nak tengok.sebab kat kolej..ramai kata boring gila..

nasib baik tak tengok, baik layan tenet XD

kalau best pon, part adibah nor & dayang nyanyi. lain pon, hampeh.

@Miza Yusof tak rugi pun if tk tgk..bila tgk..nyesal haha

@Nurul Aini hehe kaku kan...muka cantik dah..hadoish

@Nurin Asyada tu la..tp aish tgk sampai habis..sbb nk kaji ketidakbestnanya..haha

@Miss Xyz hehe sama laa..tp aish tgk sampai habis ahaks

anugerah AIM pun sikit bosan..tpi xsebosan ASK ne la....

Back To Top