ANUGERAH SKRIN 2012 MACAM SAMPAH

Tags

Assalamualaikum. 

Kelam kabut aku tengok Anugerah Skrin 2012 malam ni. kalau aku ada sakit jantung, 10 minit tayang lagi aku mesti dah pengsan. Aku tengok kejap kejap sebab tak tahan dengan kebodohan anugerah yang berprestij ni. bahasa tunggang langgang. ada yang kaku (macam si neelofa). 



aku try cari selit mana yang best tentang anugerah malam ni. tapi takde langsung. macam tengok anugerah kanak kanak riang je. sayang..sungguh sayang.. aku bersimpati pada artis2 yang datang malam ni. mesti depa bosan kan..hehe

Tapi apa pun..ramai gak artis yang pakai baju tutup badan kali ni. tu pun sebab ikut tema. kalau tak? konfem baju dedah sana sini. tu je la kot yang positifnya. yang lain haremmm..seyes boooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo sama ASK 2012!!!

kalau suka boleh like!

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :