.

.

SESUATU YANG KORANG KENA TAHU....

Assalamualaikum. Ok sebenarnya aku nak stop lah kejap update entry pasal Bandung syurga membeli belah tu kann..sebab nya..aku ada sesuatu yang korang kena tahu..

Tudung Bawal boleh & sesuai digayakan dengan pelbagai jenis fesyen.
Material : Tudung Bawal Jepun - berkualiti tinggi, lembut & mudah dibentuk. 
Manik Swarovski : 100% dijahit tangan - Handmade. (corak manik berbeza)
 















Untuk order boleh email aishelisboutique@gmail.com 
Nyatakan nama penuh, alamat, kod tudung, dan nombor telefon ye.
kod tudung adalah berdasarkan gambar dalamentry ni..let say gambar pertama, kod nye 01. dan seterusnyalah.. 

setiap warna hanya ada sehelai je. jadicepat jangan buang masa..grab satu ok!
happy shopping gurls..!


ok tu je la yang aku nak bagi tahu korang. hehe.
     
8 Komentar untuk "SESUATU YANG KORANG KENA TAHU...."

mesti mahal. sulam manik tangan lagi

cantik betul model tudung tu..hehe..=D

betul2..macam2 boleh digayakan..tapi macam org atas tu kata..mesti mahal..

hehe..murah je dear..kompem tekejut ngn harga dia.. compare kat kompleks pkns..mahal!!

salam aish
Selamat tahun baru maal hijrah.dan salam kenal.

@nur aliah sukeri hehe..thanks.. boleh like page Aishelis Boutique :)

Back To Top