MAJLIS AKAD NIKAH CIK AISH & PP EPAL

Tags


Bismillahirahmanirahim

hye semua yang masih membaca Belog Cik Aish dari zaman single, zaman frust menonggeng, zaman kena ngorat, sampailah zaman sudah dimiliki.. eceaaahh.. 

Alhamdulillah akhirnya lepas pertemuan 2.7.2011, aku dan pp epal telah selamat diijabkabulkan pada malam Sabtu 2.2.13. Berkat doa kawan kawan yang mengenali diri ni, semuanya berjalan lancar. meh nak story siket. perasaan lepas kawen memang best dan seronok. sebab kalau dulu semua benda rutin kita buat secara solo. tapi sekarang semuanya berdua. syukur ya Allah :) 
 
 "minta doalah pada Allah supaya tolong kita dan memudahkan urusan kita" Alhamdulillah akhirnya masa yang kami berdua nanti nantikan ialah sebuah perhubungan dan ikatan yang sah. hem rasa macam tak percaya. 

 
dengan dua kali lafaz, aku sah menjadi isteri si dia.. hehe. lafaz pertama tu ok tapi mungkin perasaan gugup tu buatkan ayat ayat lafaz tu tersangkut sangkut, so tok kadi mintak repeat. kikiki. 

 
masa ni toksah citer la. seyes malu sebab first time kene cium dengan suami tercinta depan orang ramai. pastu kameraman nak dapat shot yang terbaik jadi kitorang kena stay dalam 5 minit gak la. malu ai. ahaks. 

 
bila dah ada ikatan sah ni, automatik rasa nak peluk je. hahaha. ok tak kelaka kan. well thanks lot pada kameraman sebab banyak guide untuk posing posing depan kamera ni. hihi. *official kameraman akan diberitahu secara rasmi bila gamba2 siap ye..hihi*

 
ini adalah adik beradik aku yang baanyakkk membantu untuk majlis perkahwinan yang terakhir ni. ye terakhir sebab aku anak last. tapi kalau ada sesiapa antara mereka yang nak kawin lagi tu aku no komen. her her her.. 

 
dua orang kat belakang tu adalah pengapit a.k.a bestfrend kitorang. thanks sangat sangat sebab mereka ada ciri ciri pengapit yang baik. ciri ciri pengapit yang baik tu adalah mesti boleh buat kita hilang gugup time akad nikah. well done! kikiki.. 


bersambung...

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :