MAJLIS AKAD NIKAH CIK AISH & PP EPAL


Bismillahirahmanirahim

hye semua yang masih membaca Belog Cik Aish dari zaman single, zaman frust menonggeng, zaman kena ngorat, sampailah zaman sudah dimiliki.. eceaaahh.. 

Alhamdulillah akhirnya lepas pertemuan 2.7.2011, aku dan pp epal telah selamat diijabkabulkan pada malam Sabtu 2.2.13. Berkat doa kawan kawan yang mengenali diri ni, semuanya berjalan lancar. meh nak story siket. perasaan lepas kawen memang best dan seronok. sebab kalau dulu semua benda rutin kita buat secara solo. tapi sekarang semuanya berdua. syukur ya Allah :) 
 
 "minta doalah pada Allah supaya tolong kita dan memudahkan urusan kita" Alhamdulillah akhirnya masa yang kami berdua nanti nantikan ialah sebuah perhubungan dan ikatan yang sah. hem rasa macam tak percaya. 

 
dengan dua kali lafaz, aku sah menjadi isteri si dia.. hehe. lafaz pertama tu ok tapi mungkin perasaan gugup tu buatkan ayat ayat lafaz tu tersangkut sangkut, so tok kadi mintak repeat. kikiki. 

 
masa ni toksah citer la. seyes malu sebab first time kene cium dengan suami tercinta depan orang ramai. pastu kameraman nak dapat shot yang terbaik jadi kitorang kena stay dalam 5 minit gak la. malu ai. ahaks. 

 
bila dah ada ikatan sah ni, automatik rasa nak peluk je. hahaha. ok tak kelaka kan. well thanks lot pada kameraman sebab banyak guide untuk posing posing depan kamera ni. hihi. *official kameraman akan diberitahu secara rasmi bila gamba2 siap ye..hihi*

 
ini adalah adik beradik aku yang baanyakkk membantu untuk majlis perkahwinan yang terakhir ni. ye terakhir sebab aku anak last. tapi kalau ada sesiapa antara mereka yang nak kawin lagi tu aku no komen. her her her.. 

 
dua orang kat belakang tu adalah pengapit a.k.a bestfrend kitorang. thanks sangat sangat sebab mereka ada ciri ciri pengapit yang baik. ciri ciri pengapit yang baik tu adalah mesti boleh buat kita hilang gugup time akad nikah. well done! kikiki.. 


bersambung...

16 komen:

Cik Ezy said... [Reply to comment]

tahniahhhh!!!!!!
nak kawen laju2!!!!! sbb jeles ngn cik aish..
nk suami jgkkkkk

Princess Feyqa said... [Reply to comment]

bestnye kahwin kan sis :P

mood excited nak kawen hehe

lady scooter said... [Reply to comment]

tahniah.... semoga berbahagia hingga ke akhir hayat dan tabah menempuh kehidupana alam rumah tangga...

Nieyxzha Hassan said... [Reply to comment]

Selamat pengantin baru cik aish..semoga kalian kekal till jannah ^^♥

Miss Xyz said... [Reply to comment]

Alhamdulllilah ;)

Yeay! Lepas ni bukan Cik Aish tapi Puan Aish ahaha XD akak nampak cantik sangat. I'm happy for you, like seriously :D

p/s : tarikh sama dengan pertunangan abang sedara saya ;)

dieba khairuddin said... [Reply to comment]

tahniah sis Aish...semoga hubungan sis akan terus berkekalan sehingga ke akhirnya... :)
lepas nie rancang cepat2 utk dpt anak pulak ea..hehehhe

BaiYah said... [Reply to comment]

Tahniah cik Aish...
Selamat pengantin Baru^_^

Eca Dwinky Asha said... [Reply to comment]

hye puan aish~....cuba tnya perasaan pp epal tu...bila akad,nak tahu juga :P

MaYa MustWany said... [Reply to comment]

sangat cantik...tahniah cik aish..ehhhh
puan aish la sekarang ni..hihihi

semoga kekal bahagia hgga akhir hayat k.amin

Cik Bambam said... [Reply to comment]

tahniah cik aishhh ehhh pn aishhh!! :D

kak embun said... [Reply to comment]

Selamat pengantin baru dan kekal bahagia keakhir hayat.
Bolehlah minum air kacip fatimah selalu.Gembirakan hati suami."kalau aku dah kahwin, minum air ni, kesian la laki aku nanti. motip? ntah. haha. air kacip fatimah buat aku rasa.....wow!

muncitzzz =) said... [Reply to comment]

tahniah..
selamat pengantin baru..=)

najihah sahami said... [Reply to comment]

Tahniahhh aish..terujaaa rasa nk kawennn.hahaaa...semoga bhgia smpaiii syurga,dpt ank ramai2 ehhh

najihah sahami said... [Reply to comment]

Tahniahhh aish..terujaaa rasa nk kawennn.hahaaa...semoga bhgia smpaiii syurga,dpt ank ramai2 ehhh

rj Etika said... [Reply to comment]

wahhh...dah lama tak dtg blog ni tgk2 dia dah kawen. congrats2! have a wonderful life as a wife. boleh peluk suami hari-hari. hehehe. btw, cepat2 dapat anak k. ;P

Cik Zety said... [Reply to comment]

awww, masih belum terlambat kan nak wish Selamat Pengantin Lama hehehe. Cik Zety doakan yang terbaik untuk Puan Aish kite ni hik :)