Home » » MAJLIS AKAD NIKAH CIK AISH & PP EPAL

MAJLIS AKAD NIKAH CIK AISH & PP EPAL


Bismillahirahmanirahim

hye semua yang masih membaca Belog Cik Aish dari zaman single, zaman frust menonggeng, zaman kena ngorat, sampailah zaman sudah dimiliki.. eceaaahh.. 

Alhamdulillah akhirnya lepas pertemuan 2.7.2011, aku dan pp epal telah selamat diijabkabulkan pada malam Sabtu 2.2.13. Berkat doa kawan kawan yang mengenali diri ni, semuanya berjalan lancar. meh nak story siket. perasaan lepas kawen memang best dan seronok. sebab kalau dulu semua benda rutin kita buat secara solo. tapi sekarang semuanya berdua. syukur ya Allah :) 
 
 "minta doalah pada Allah supaya tolong kita dan memudahkan urusan kita" Alhamdulillah akhirnya masa yang kami berdua nanti nantikan ialah sebuah perhubungan dan ikatan yang sah. hem rasa macam tak percaya. 

 
dengan dua kali lafaz, aku sah menjadi isteri si dia.. hehe. lafaz pertama tu ok tapi mungkin perasaan gugup tu buatkan ayat ayat lafaz tu tersangkut sangkut, so tok kadi mintak repeat. kikiki. 

 
masa ni toksah citer la. seyes malu sebab first time kene cium dengan suami tercinta depan orang ramai. pastu kameraman nak dapat shot yang terbaik jadi kitorang kena stay dalam 5 minit gak la. malu ai. ahaks. 

 
bila dah ada ikatan sah ni, automatik rasa nak peluk je. hahaha. ok tak kelaka kan. well thanks lot pada kameraman sebab banyak guide untuk posing posing depan kamera ni. hihi. *official kameraman akan diberitahu secara rasmi bila gamba2 siap ye..hihi*

 
ini adalah adik beradik aku yang baanyakkk membantu untuk majlis perkahwinan yang terakhir ni. ye terakhir sebab aku anak last. tapi kalau ada sesiapa antara mereka yang nak kawin lagi tu aku no komen. her her her.. 

 
dua orang kat belakang tu adalah pengapit a.k.a bestfrend kitorang. thanks sangat sangat sebab mereka ada ciri ciri pengapit yang baik. ciri ciri pengapit yang baik tu adalah mesti boleh buat kita hilang gugup time akad nikah. well done! kikiki.. 


bersambung...

16 komen:

Cik Ezy said...

tahniahhhh!!!!!!
nak kawen laju2!!!!! sbb jeles ngn cik aish..
nk suami jgkkkkk

Princess Feyqa said...

bestnye kahwin kan sis :P

mood excited nak kawen hehe

lady scooter said...

tahniah.... semoga berbahagia hingga ke akhir hayat dan tabah menempuh kehidupana alam rumah tangga...

Nieyxzha Hassan said...

Selamat pengantin baru cik aish..semoga kalian kekal till jannah ^^♥

Miss Xyz said...

Alhamdulllilah ;)

Yeay! Lepas ni bukan Cik Aish tapi Puan Aish ahaha XD akak nampak cantik sangat. I'm happy for you, like seriously :D

p/s : tarikh sama dengan pertunangan abang sedara saya ;)

dieba khairuddin said...

tahniah sis Aish...semoga hubungan sis akan terus berkekalan sehingga ke akhirnya... :)
lepas nie rancang cepat2 utk dpt anak pulak ea..hehehhe

BaiYah said...

Tahniah cik Aish...
Selamat pengantin Baru^_^

Eca Dwinky Asha said...

hye puan aish~....cuba tnya perasaan pp epal tu...bila akad,nak tahu juga :P

MaYa MustWany said...

sangat cantik...tahniah cik aish..ehhhh
puan aish la sekarang ni..hihihi

semoga kekal bahagia hgga akhir hayat k.amin

Cik Bambam said...

tahniah cik aishhh ehhh pn aishhh!! :D

kak embun said...

Selamat pengantin baru dan kekal bahagia keakhir hayat.
Bolehlah minum air kacip fatimah selalu.Gembirakan hati suami."kalau aku dah kahwin, minum air ni, kesian la laki aku nanti. motip? ntah. haha. air kacip fatimah buat aku rasa.....wow!

muncitzzz =) said...

tahniah..
selamat pengantin baru..=)

najihah sahami said...

Tahniahhh aish..terujaaa rasa nk kawennn.hahaaa...semoga bhgia smpaiii syurga,dpt ank ramai2 ehhh

najihah sahami said...

Tahniahhh aish..terujaaa rasa nk kawennn.hahaaa...semoga bhgia smpaiii syurga,dpt ank ramai2 ehhh

rj Etika said...

wahhh...dah lama tak dtg blog ni tgk2 dia dah kawen. congrats2! have a wonderful life as a wife. boleh peluk suami hari-hari. hehehe. btw, cepat2 dapat anak k. ;P

Cik Zety said...

awww, masih belum terlambat kan nak wish Selamat Pengantin Lama hehehe. Cik Zety doakan yang terbaik untuk Puan Aish kite ni hik :)

TABUNG IRINE




CIK AISH IN DA HOUSE!

CIK AISH IN DA HOUSE!

SAYA MAMA IRINE HUMAIRA

SAYA MAMA IRINE HUMAIRA
Saya Cik Aish. Mama kepada Irine Humaira. Isteri kepada PP Epal. Mama bekerjaya dan jana pendapatan sampingan dengan Shaklee. Berminat nak dapatkan produk Shaklee beserta bimbingan jadual makan yang tepat, atau pun mahu menjadi sebahagian dari keluarga Shaklee? Jom! Saya Cik aish yang sporting! 0126716961

IRINE HUMAIRA

IRINE HUMAIRA

ORDER SHAKLEE

SHAKLEE STAR ACHIEVER

SHAKLEE STAR ACHIEVER
"Alhamdulillah, berkat sokongan suami dan keluarga, dapat award ni masa National Conference baru baru ni. Semangat untuk lebih berjaya dalam business Shaklee, niat untuk bantu lebih ramai pelanggan yang memerlukan kerana kepuasan mereka, kejayaan saya juga.."

TESTIMONI VITAMIN E

TESTIMONI VITAMIN E

MASKER OHSEM CIK AISH

BETUL KE VITAMIN BAGUS UNTUK JERAWAT?

MEALSHAKE

SAYA PILIH SHAKLEE SEMASA HAMIL

SAYA PILIH SHAKLEE SEMASA HAMIL
"saya amalkan B Complex sebagai pembekal asid folik, vVitalea sebagai pengganti Obimin, Vitamin C untuk elak stretch mark, ESP untuk beri kulit bayi cantik, dan Omega Guard untuk IQ bayi..Alhamdulillah Irine lahir pada 30 January 2014 dengan berat 2.97kg, sihat dan jarang demam sehingga harini.." - Cik Aish

KACIP FATIMAH MODEN

KACIP FATIMAH MODEN

VITAMIN C

VITAMIN C
"Lepas sebulan ambil Vitamin C secara konsisten, terasa perbezaan pada kulit. Kulit terasa licin, jerawat jarang keluar, dan warna kulit nampak sekata. Sangat berbeza dengan vitamin C jenama lain sebab Vitamin C Shaklee dihasilkan dengan kuasa pelepasan secara berterusan di dalam badan.."

TURUN BERAT BADAN DENGAN SHAKLEE

SIJIL HALAL SHAKLEE 2014

SIJIL HALAL SHAKLEE 2014
Untuk pegetahuan pengguna, sijil halal yang dikeluarkan oleh Islamic Services of America (ISA). ISA ini adalah badan yang diiktiraf oleh JAKIM. Anda boleh mendapat senarai penuh Badan Islam yang diiktiraf JAKIM melalui Portal Rasmi Halal Malaysia.

Popular Posts