.

.

TESTIMONI SET BERPANTANG SHAKLEE

Petang petang ni nak belanja satu TESTIMONI SET BERPANTANG dari pengguna Shaklee


Semalam borak borak dengan mak. Mak mintak belikan sebotol Ostematrix sebab katanya, mudah lawas dan tak b***k keras. Dulu masa dia muda muda, paling siksa adalah masa berpantang. Sebab orang dulu dulu tak bagi minum air masa berpantang takut urat kembang. So bayangkan masa berpantang b***k keras? 😱😱

Mak pun tak minum air. Sayur pun tak makan. Mana datang air dalam badan, serat semua takde. Memang la siksa nak membuang air besar

Itu lah orang dulu dulu. Hehe. Sekarang, masa berpantang dah moden. Air masak kena banyak minum. Sayur kena makan cuma certain sayur la yang mungkin kita masih elak lagi ambik masa pantang takut sejuk.

Zaman dah moden. Kita pun dah didedahkan dengan apa yang bagus diambik masa berpantang termasuk la supplemen.

😘😘😘

CARA BUAT PEMBELIAN
Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Seremban, Port Dickson dan Bandar Baru Bangi .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Seremban, Port Dickson dan Bandar Baru Bangi.

IsmaLyeza
ig @almaricantikbyisma
Call/SMS/WhatsApp: 012-6716961
COD Area: Seremban, Port Dickson, Bandar Baru Bangi

0 Komen untuk "TESTIMONI SET BERPANTANG SHAKLEE"

Back To Top