.

.

CARA BERKESAN BAKAR LEMAK DAN KURUS!!

Assalamualaikum wbt. 

Disebabkan hari ni cuti, plan pulak nak masak Ayam Masak Lemak Cili Padi tapi tengah bersabar menunggu ayam lembut baru keluar peti ais. Dah alang alang membuang masa tu, meh la aku share sikit dengan korang tips macam mana nak jadi kurus. Sebab apa aku nak share dengan korang tips ni sebab aku yakin ramai pompuan di luar sana yang obses nak kurus. Sampai ajak makan tengahari pun taknak. Tapi dok sebat cekedis cekedis yang tak berkhasiat tu sebab nak replace nasi. Korang tau tak cara diet tu adalah salah??

So entry ni nak share dengan korang cara untuk kurus dengan OMEGA GUARD dari Shaklee. Macam tak percaya tapi sila percaya kerana memang dah terbukti melalui kajian dan ada jugak testimoni yang dah berjaya turunkan berat badan dengan OMEGA GUARD.

Apa kebenda OMEGA GUARD ni?

OMEGA GUARD ni sama macam LECITHIN iaitu membakar lemak. Tapi bezanya, OMEGA GUARD lagi cepat berkesan dan for sure mahal sikit dari Lecithin. 

"Fish oil supplements may help overweight people and people with high blood pressure to lose weight, according to the National Institutes of Health. Omega-3 fatty acids or polyunsaturated fatty  acids, are found in fish oil. They are considered essential to your diet because your body can't make them."

http://www.livestrong.com/article/296534-omega-3-as-an-appetite-suppressant/



Macam mana OMEGA GUARD boleh menguruskan badan kita?

1. Asid Lemak Omega-3 membantu membakar lemak dengan bertindak balas terhadap hormon Leptin.
2. Leptin akan mengurangkan selera makan supaya kita boleh menten kurus. 
3. Leptin akan meningkatkan metabolisme badan kita.
4. Leptin menyebabkan badan kita membakar lemak untuk dijadikan tenaga. 

So nak bagi korang faham, secara ringkasnya OMEGA GUARD membantu korang untuk mengurangkan selera makan di samping membakar lemak dengan lebih cepat! komfem berkilo kilo turun. 







Kalau korang nak tanya pape, nak free consult dengan aish tentang Set Kurus Budget pada RM100 atau RM200 boleh pm pm atau wasap kat sini :

SMS/Whatsapp : 0126716961
FB : https://www.facebook.com/aish.elis


0 Komen untuk "CARA BERKESAN BAKAR LEMAK DAN KURUS!!"

Back To Top