.

.

NAK KURUS?

Assalamualaikum. 

Rasanya time time ni mesti ramai yang jemputan open house bagai kan? Menu toksah cakap la. memang the best in da world. minyak minyak, lemak lemak, sume tu bestfrend untuk menu open house. mana la tak naik kolestrol, lemak badan tu sume? huhu. 

So kali ni apa kata korang rajinkan diri meng'google' apa khasiat khasiat dalam Slimming Set yang aish nak promote kali ni. Seyes Slimming set SANGAT cepat out of stok dekat HQ sebab permintaan tinggi. yela produk elok mesti la ramai yang continue consume kan? betul tak? So aish pun rasa berbesar hati jugak untuk share dengan korang PROMOTION SLIMMING SET dari SHAKLEE yang sememangnya memang terbaik. 

Mula mula kat tangan ada 4 set je. tapi alhamdulillah 8 set yang terjual dalam masa 2 hari je. ha tu la dia penangan SLIMMING SET ni. memang miracle habis la. Korang nak tau apa ada dalam Slimming Set tu?

ni lah dia Alfalfa dengan Lecithin. Produk Slimming Set yang paling hot sekarang. yawww! Set Slimming Shaklee. Lecithin untuk pecahkan lemak. Alfalfa untuk buang lemak yang dah dipecahkan.

Tak sampai 3 hari aish promote dekat Facebook, dah 8 set yang sold. Promotion Slimming Set RM100 ni memang berbaloi sebab tahan 2 bulan. Harga pun RM100 je termasuk postage ok! siapa yang tak geram kan? So kali ni nak share dekat kawan kawan blog pulak. Siapa berminat nak grab Slimming Set dengan harga promotion ni, boleh add aish dekat FB ok. Promotion ni valid sampai 31 Ogos je tau! Lepas ni harga asal balik.

atau boleh wasap aish dekat 0126716961. 


0 Komen untuk "NAK KURUS? "

Back To Top