BELI SHAKLEE DENGAN HARGA PROMO?

Tags


Siapa dekat sini pengguna Shaklee? Atau pun belum pernah cuba tapi rasa berminat nak cuba? Ok. Aish ada goodnews untuk korang semua. Tawaran ni sah sepanjang September je tau. Siapa yang berminat untuk beli produk Shaklee boleh beli dengan harga PROMO. Contoh kalau harga Vitamin X RM50, korang boleh beli dengan harga RM30 je melaluI harga PROMO. 

Harga PROMO!!! Sah sehingga 30 September je tau!

Ada syarat tak?

Ada. Korang cuma perlu like page HEALTHY & BEAUTY SHOP dan order melalui page tu. PM la ikut suka korang nak tanya tentang produk dulu ke, nak tahu apa yang sesuai untuk korang ke, nak order terus ke, korang just PM Aish dekat situ ok. 

Korang boleh dapat free consultation untuk :   

1) breastfeeding
2) slimming
3) weight gain
4) kesuburan
5) kecantikan kulit
6) kesihatan
7) masalah susu merudum8)masalah sembelit + buasir
9) masalah anak kurang makan sayur, kurang makan nasi, tidak sihat
10) masalah sakit sendi + otot
11) pregnant & berpantang
12) keintiman :))


Korang boleh jugak wasap Aish, Aish reply one by one...huiih! :D

Aish (ID 910287)
Shaklee Independent Distributor
012-6716961

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :