.

.

BERSANDING BERSAMA MU

Assalamualaikum. 02.02.13 aritu selamat la sudah majlis akad nikah..boleh usha dekat sini.. Alhamdulillah semuanya berjalan lancar. so the next day adalah majlis persandingan pulek. Masa ni tengah demam. Korang bayangkan malam akad nikah tu pun aku dah sok sek sok sek idung sebab selsema. Tapi ramai yang kata aku sedih terharu time ijabkabul. Padahal? Den selsemaaaa kikiki.

Masa mula mula perancangan nak kawen ni seyes pening nak pilih tema apa. Last last pink jugak jadi pilihan. Kesian gak tengok PP Epal kena pakai baju pink. Rasakan..haha susah sangat nak pakai baju pink kan..ha amekkk aku buat tema pink..Nak kawen tak? Ok kalau nak, pakai pink ok! ha cenggitu la bunyinya. Ada ar sikit unsur ugutan di situ. kekeke.

So tema kaler adalah Pink dan Peach. Memula tak dapat bayangkan gabungan kaler tu..Hope ok la kan.. hehe. Cantik ke? Ok la kot...*plis kata cantik plis plis plis...*

masa ni tengah tunggu kedatang pengantin lelaki untuk berarak sama. neves ohhh... Rasa macam haishh..nak lari kat bucu katil je! malu tau..ahaks. *baju ni adalah jenis yang kain meleret leret. harusla flower girl yang kene tolong angkatkan kain! i loikeeee*


 


waaaa ada gaya isteri solehah tak...dah lama praktis ni. amin. doakan aku jadi isteri yang solehah ye.. :)



acara potong kek pulak!! nyum nyum..

 

masa ni nak jalan mana mana mesti pegang tangan kuat2..maklum lah pengantin baru. kannnn.. hahaha. ok boleh blah.



paling suka shot yang ni..sebab menampakkan gaun pengantin ai yang berjela jela tuuu...auwww.. suka tauu.. hehe



ni adalah keluarga aku. pink peach theme. nice nice..ai suka youu..



ni lak keluarga mertua. adik beradik pp epal semua lelaki. abang dia dah kawen. yang tinggal 2 orang adik lelaki dia je lum kawen. berminat? boleh email aku. kita diiscus. kekeke.

Note : kenapa tajuk entry macam tajuk lagu? aptb! macam tak boleh belah kan!

bersambung....
15 Komentar untuk "BERSANDING BERSAMA MU"

Congratulations Puan Aish! Ceh, Puan Aish terus sebab dah kawin. Semoga berkekalan sehingga ke syurga, InsyaAllah. amin~


Baju anda sangat elegant. Tema pun sweet sweet gitu :3

Tahniah kak aish, semoga kekal bahagia hingga akhir hayat dan dikurniakan zuriat yang baik-baik :)

selamat pengantin baru :) semoga bahagia hingga ke ahir hayat ye. baju sangat sweet....cantik. rasa macam nak kawin lak. haha * tetibe

Waa..sama cantik, sama padan. Tahniah! Selamat pengantin baru, semoga berbahagia hingga ke akhir hayat :)

tahniah!!
selamat pengantin baru..semoga kekal hingga ke jannah...

wah bestnya.....congratz....=D

cik aishhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!
baju comel gilerrrr kotttttttttttttttttttttttt!!!
lawa.. rase nk nanges je tgok gmbr cantek sgt..
haha

tahniah!!!

septutnya kene taep puan aish..
bkn cik lg dh..
hewhew

cantiknya..suka tengok de ros timbul..sangat cantik..pic pertama tuh nampak aish lain la...mcm orang lain..hihi..sangat cantik

tahniah...kite pun kawen seminggu lps tu..selamat melayari bahtera perkahwinan..

Back To Top