BERSANDING BERSAMA MU

Assalamualaikum. 02.02.13 aritu selamat la sudah majlis akad nikah..boleh usha dekat sini.. Alhamdulillah semuanya berjalan lancar. so the next day adalah majlis persandingan pulek. Masa ni tengah demam. Korang bayangkan malam akad nikah tu pun aku dah sok sek sok sek idung sebab selsema. Tapi ramai yang kata aku sedih terharu time ijabkabul. Padahal? Den selsemaaaa kikiki.

Masa mula mula perancangan nak kawen ni seyes pening nak pilih tema apa. Last last pink jugak jadi pilihan. Kesian gak tengok PP Epal kena pakai baju pink. Rasakan..haha susah sangat nak pakai baju pink kan..ha amekkk aku buat tema pink..Nak kawen tak? Ok kalau nak, pakai pink ok! ha cenggitu la bunyinya. Ada ar sikit unsur ugutan di situ. kekeke.

So tema kaler adalah Pink dan Peach. Memula tak dapat bayangkan gabungan kaler tu..Hope ok la kan.. hehe. Cantik ke? Ok la kot...*plis kata cantik plis plis plis...*

masa ni tengah tunggu kedatang pengantin lelaki untuk berarak sama. neves ohhh... Rasa macam haishh..nak lari kat bucu katil je! malu tau..ahaks. *baju ni adalah jenis yang kain meleret leret. harusla flower girl yang kene tolong angkatkan kain! i loikeeee*


 


waaaa ada gaya isteri solehah tak...dah lama praktis ni. amin. doakan aku jadi isteri yang solehah ye.. :)



acara potong kek pulak!! nyum nyum..

 

masa ni nak jalan mana mana mesti pegang tangan kuat2..maklum lah pengantin baru. kannnn.. hahaha. ok boleh blah.



paling suka shot yang ni..sebab menampakkan gaun pengantin ai yang berjela jela tuuu...auwww.. suka tauu.. hehe



ni adalah keluarga aku. pink peach theme. nice nice..ai suka youu..



ni lak keluarga mertua. adik beradik pp epal semua lelaki. abang dia dah kawen. yang tinggal 2 orang adik lelaki dia je lum kawen. berminat? boleh email aku. kita diiscus. kekeke.

Note : kenapa tajuk entry macam tajuk lagu? aptb! macam tak boleh belah kan!

bersambung....
Previous
Next Post »