.

.

MY OFFICIAL PHOTOGRAPHY! TOINK TOINK

Assalamualaikum. ok. macam yang aku dah janjikan sebelum ni, aku nak promote my officially photographer yang aku pilih untuk hari pertunangan aku last week. ops silap. last two weeks. eh tak sedar dah dekat 2 minggu ai jadi tunang pp epal. rasa macam single and available sentiasa je. bila tulis, sorok sorok jari taknak kasi orang nampak cincin. haha keji kan?

so ni hanya ah entry bergambar.
















ok. selesai sudah. so pada yang berminat nak tackle brother brother photographer ni, boleh laa like fanpage dorang and usha usha apa apa yang patut. klik SINI. bye!


14 Komentar untuk "MY OFFICIAL PHOTOGRAPHY! TOINK TOINK"

daebak! (great!)

puas hati tgk hasilnya.. pic terang benderang, and tone sgt cantik !

(:

cincin nmpk tebal..bpe ribu tu :D hrg cincin naik kot skrg,rs cm nk bli awal2 je utk kwin nti.

cantik...suka kaler tu dan mekap pun tak tebal..

bunga brooch atas kepala tu sgt cantik..mana nak carik ye?? ^_^ btw, awk ni cantik sgt2..bestnya nampak cantik on eday :)

lawa-lawa gmbr cik aish eh eh,kena biasakan diri...xlama lagi puan aish...heeheeh :D

sayang! tahniah sekali lagi:)
comel gambar tu semua:))

akak putih..pakai biru ni lagi menyerlah macam org cina.hihihi

cantik
momoy paling suka eye make up cik aish

Back To Top