.

.

SAYA MAHUKAN APA YANG SAYA TENGAH PEGANG

Assalamualaikum

Hari tu ada sesi photoshoot untuk post wedding. Pakej photographer aku haritu termasuk post wedding sebab aku tak buat sesi outdoor since aku demam masa majlis kahwin aritu. sobs sobs. 


curi curi ambik gambar dengan dslr kameraman tu..alangkah bahagianya kalau dslr tu jadi aku yang punya... yee..dslr..rantai berbuahkan kamera.. nakkk nakk..

6 Komentar untuk "SAYA MAHUKAN APA YANG SAYA TENGAH PEGANG"

nina pun dah lama ngidam nak tu.. tppp. gulp!

bahagianya kalau dapat kamera tu..hihi

comel yg awk pegang tu puan.hehehe.. :)

sy dah ada,tpi xsebesar itu :D

niat di hati nak jugak dslr..
suami selalu bawak balik sdlr company dia..sebab dia memang ke site bawak kamera..
tapi bila pikir sangat besar dan payah nak bawak, maka smpai skrg tak beli dslr sendiri

cuma nak camera compact yg kecik dan memudahkan..

lawalah cardigan yang aish pakai tuh..beli katner (lain plak iols ngomen)..hikhikhik

berat tuh kureng minat..hihih tapi memang cantik kan.

Back To Top