.

.

SUAMI TERKEJUT BERUK TENGOK MUKA BINI DIA WARNA MERAH

Throwback balik macam mana husband terkejut beruk tengok muka aku yang merah bak disimbah darah...
.
.
Ok vivix is one of the supplemen yang paling saya suka untuk buat masker. Orang kata, nak pakai masker ke bedak sejuk ke, jangan pakai masa suami ada. Nanti terus terkejut buat spoil mood nak mesra mesra hahaha. Tapi abaikan. Sebab nak cantik punya pasal, malam tu try la pakai masker vivix. Ohh ye vivix selain untuk minum, dia boleh buat masker jugak. So merah menyala wajah daku malam tu. huhuhu.
.
.
Jawabnya memang husband terkejut beruk jap tengok muka macam disimbah cat merah. haha. Ala bukan pakai lama pun, dalam 1 ke 2 jam sambil layan drama tu, sebelum tidur cuci la bersih bersih.
.
.
Oh ye kenapa bagus pakai masker vivix?
.
.
Vivix mengandungi ramuan botani Shaklee yang tersendiri iaitu Polygonum Cuspidatum, anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol ialah kumpulan fitokimia berasaskan tumbuh-tumbuhan dengan kebaikan antioksidan dan berkesan melambatkan penuaaan sel.
.
.
So selain untuk diminum, vivix ni bagus dibuat masker sebelum tidur. Kulit tegang licin je nanti jerawat pun malu nak timbul. Tapi mana yang dah bersuami tu, make sure la kalau pakai masker vivix, korang jangan sergah dia pulak kang ada yang sakit jantung nanti. hehe.

Ini lah product feveret saya kalau nak awet muda. eh umur saya dah 30 nak masuk 31 okay...ada macam belasan tahun tak? kekekekeke

#tsunamishaklee
#AmazingSevenTeen
#shakleeeffect
#shakleeseremban

IsMa Lyeza | #0126716961
0 Komen untuk "SUAMI TERKEJUT BERUK TENGOK MUKA BINI DIA WARNA MERAH"

Back To Top