.

.

SEDAPNYA RASA MACAM SUSU PEDIASURE!

Haritu ada orang tegur pipi irine dah naik balik. Yela lepas dia masuk wad aritu, memang susut dan takde selera makan. Risau betul tengok. Sebab dah biasa satu hari wajib makan nasi 2 kali. Susu 4 5 botol sehari

So bila selera makan hilang, badan mula susut. Tak boleh jadi ni, terus klik klik dekat website shaklee order mealshake ni. Bagitahu suami, lepas ni bancuh susu kena tambah satu scope mealshake. So klu satu hari 4 kali minum susu, 4scope mealshake la masuk perut hehe


Lagi best bila irine bertambah suka minum susu yang dah dibancuh mealshake. Rasa macam pediasure! Vanila gitu

Alhamdulillah harini berat badan dah naik. Selera makan bertambah. Main kucing pun rileks je tak alahan ke apa ke..

mealshake ni bagus untuk :

✅naikkan antibodi
✅ naikkan selera makan
✅ kurang risiko demam dan selesema
✅ bagi elak sembelit
✅alternatif untuk kanak kanak yang cerewet makan


Minum mealshake serupa makan nasi 10 jenis lauk

Hehehe

IsMa Lyeza
Hidher Yusof
0126716961

1 Komentar untuk "SEDAPNYA RASA MACAM SUSU PEDIASURE!"

Back To Top