.

.

PERLINDUNGAN MUSIM HUJAN SUPAYA BADAN SIHAT

Lately hari hari hujan. Sejuk je. Tidur malam pun rasa macam menggigil. Memang berselubung lepas tu pakaikan Irine baju yang tebal tebal sikit. Sebab tengah malam memang dingin lagi lagi kalau malam tu hujan.
Bila musim hujan, mula la dengar sana sini orang demam, kanak kanak selesema, bersin tak sudah sudah. Macam saya sendiri, walaupun tak demam, tak selesema, tak batuk, saya memang pastikan satu family ambik PROTECTION!

Setiap hari untuk imun, saya akan ambil VITAMIN C dan Nutriferon. Pagi, tegahari dan malam. Macam Irine pulak, biasalah dia dengan susu campur mealshakenya tu..huhu.

Jangan tunggu sakit baru nak cari supplement.. Make sure amek siap2 supplement untuk tingkatkan imun supaya badan tak mudah terkena penyakit.
Bak kata pepatah mat salleh, PREVENTION IS BETTER THEN CURE.. Oh ya, promo NUTRIFERON pun bakal berakhir ESOK tau!
Supplement yang sangat terbaik untuk tingkatkan imun system.. Even dah demam pun amek dia InshaAllah cepat elok demamnya tu so tak payah ambik paracetamol!
#tsunamishaklee
#liveamazing
#amazingseventeen
#shakleeseremban
IsMa Lyeza
Hidher Yusof
0126716961
0 Komen untuk "PERLINDUNGAN MUSIM HUJAN SUPAYA BADAN SIHAT"

Back To Top