HOTEL LANGKAWI RATE 3RIBU SATU MALAM

Tags


Tumpang happy tengok kawan kawan seperjuangan berpeluang ke National Trip Shaklee baru baru ni ke Pulau Langkawi. 3 hari 2 malam siap checkin dekat The Westin Langkawi Resort.


Berapa rate satu malam?


Kalau tengok rate asal dalam RM3172 satu malam. Best kan? Shaklee kalau buat trip free dia tak pilih hotel murah murah. Lepas tu bukan shaklee sponsor hotel je, tapi siap bagi duit belanja lg untuk shopping


Apa pun, best gila stay kat hotel ni. Insyallah tahun depan shaklee offer naik cruise krabi - phuket! Jejomssss!

#tsunamishaklee
#liveamazing
#amazingseventeen
#shakleeseremban
#taskshakleeisma

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :