.

.

PHOTOSHOOT WEDDING

Assalamualaikum.. Aku rasa macam aku ada termungkir janji siket la.. Aku janji nak update entry pasal Majlis Bertandang tapi sampai arini terus tak reti reti nak publish entry tu. Bukan salah aku tau. Tapi salahkan PP Epal sebab langsung tak bagi peluang kat bini dia ni untuk berkarya. Wah berkarya youu.. 

So kali ni seperti yang aku janjikan, aku nak share dengan korang photographer yang telah memberi kepercayaan kat aku untuk jadi customer dorang. eh? macam lain macam je bunyinye..hehe. anyway, abang ipar aku yang rekomen Abang Zack ni. Lepas buat mesyuarat tingkap dengan PP Epal, akhirnya kitorang pun bersetuju untuk jadikan dia official photographer kitorang. malas dah den nak pikir nak amik sapa..

so aku pun taknak cakap banyak. korang tataplah hasil karya Abang Zack ni..oh ye gambar gambar yang kat bawah ni sebenarnya gambar outdoor kitorang lepas selesai majlis bertandang. lokasi kejadian adalah dekat Muzium Negeri, Nesmilan. layannn...
















 




 

ok? suka tak suka tak? so jom kita bagi sokongan padu pada Abang Zack kite ni dengan cara mengelike page dia dekat fesbuk. mana la tau korang berminat nak survey survey pakej wedding dengan dia ke kan...ko sebut je nama aku.. kot leh dapat diskaun ke. haha suka suka je aku buat statement gini. 

bubye!
9 Komentar untuk "PHOTOSHOOT WEDDING "

wahhh cantik sgt!! siyes cantik...:)

awww awww suwitnyee! btw suka dgn kaler baju penanten :3

MCM OK JE SBB SY B2B DARI NESMILAN HEHEHEEH

waaaaa boleh la servey nie coz sy pun b2b dari nesmilan

nk kawen! nk kawen! nk kawen!

waaaa cantiknya gambar tuhh sweet sangat

Back To Top