.

.

MULANYA DI SINI......

*baju sedikit comot gara gara gaya pemakanan yang comot*

so far, ada banyak story yang diceritakan. rasa nak menaip since too much word stuck in my mind. sadly..diz is my first attempt to post an entry here. in March 2013. huh? dah masuk bulan Mac dah? sekejapnya... seriously!

enough. huwaa honestly i dont know where to start. tu la padahnya bila tinggalkan alam blogging ni lama lama. kan dah beku kepala hotak ku ini. gggrrr.. aku tak tahu nak describe every single thing happened..ok. kenapalah starting entry pun macam bosan kan? kekeke.. alrite. lets start. 

where to start?

ok. gila betul aku hari ni. ikut jela apa yang tangan ni nak taip. actually saja nak buang masa kejap dengan blog padahal banyak lagi kerja lain yang aku belum setelkan. lalala. 

dan perkara pertama yang terlintas di kotak fikiran aku sekarang, adalah umur aku sudah mencecah 27 tahun. yup. quite a big number i think. hehe. well, kahwin pada usia 27 tahun adalah sangat lewat bagi aku. dulu berangan nak kawen pada umur 24 tahun dan dapat first baby pada 25 tahun. 

tu la yang dinamakan semua benda yang kita rancang Tuhan saja yang akan menentukannya. tapi yang pastinya hidup aku sekarang totally different. tu yang aku nak story sebenarnya. so jumpa lagi di next entry. 

Assalamualaikum :)
6 Komentar untuk "MULANYA DI SINI......"

aish..nak tak jadi rakan bloglist aini..
http://afiahani.blogspot.com/2013/03/sudi-tak-jadi-rakan-bloglist-saya.html

okey,klu kak aish pun planning 25 jadi 27..yang mas planning 28 mesti jdi 30..hihihi

eca planning 25thn mesti kawen.oo tidak.tahun dpn rupanya..bf ai xcukup duit lagi.hahaha~

kita rancang Allah tentukan.kena yakin perancangan Allah tu lagi baikkan. akan tiba masa nyer nanti tu.InsyaAllah :)

Back To Top