APA ITU LANDMARK STUDY?

"Saya terkejut jugak bila tau Shaklee satu2nya company yang membenarkan Landmark study ni dibuat keatas produknya"

.....................................
Kali ni saya nak share kenapa saya setia dengan shaklee. Sebab shaklee ada LANDMARK STUDY. Landmark ni sesuatu benda atau tempat yang kita guna sebagai rujukan.

Contohnya landmark Mekah, Kaabah. Malaysia (atau Kuala Lumpur) ialah KLCC.
Kalau Burj Khaleefa, landmark bagi Dubai.
Di Paris pula landmarknya Eiffel Tower.

Landmark study Shaklee pula ialah rujukan kpd perbandingan kalau org tanya pasal suplemen.


SIAPA YANG BUAT LANDMARK STUDY?

Landmark study ni dibuat oleh pihak yang tiada kaitan langsung dengan shaklee tau. Bukan orang dalam ye. kajian yang dilakukan adalah ke atas individu yang telah mengamalkan pengambilan Shaklee lebih 20tahun. Ya..20 dan bukannya setahun dua.

Selalunya produk lain, buat kajian dlm jangka masa pendek contoh 5 tahun. Tapi kebanyakan penyakit kronik tak dapat dikenalpasti dalam tempoh tu selepas mereka ambik sesuatu supplemen.

Kenapa?

Biasanya penyakit menunjukkan simptom setelah 10-30 tahun untuk muncul. Betul tak? Cuba lihat sekeliling kita hari ini. Ada tak yg kena Diabetes lepas sarapan teh tarik pagi ni? Ada tak yang tiba2 Kolesterol dia tinggi lepas makan daging rendang semalam? Ada tak?

Disinilah pentingnya Landmark study. Dijalankan untuk jangkamasa panjang. Dan dari situ juga kita tahu samada ianya berkualiti atau tidak. Berkesannya sesuatu produk kepada pengguna sangat penting bagi Shaklee. Shaklee berani mempertaruhkan produknya untuk dibuat kajian dan tak ramai company lain yg berani ambil risiko utk buat Landmark Study.

Sebab tu saya percaya dengan produk shaklee dan akan setia sampai bila bila. Saya tak berani nak cuba supplemen yang berlambak dekat pasaran baru setahun dua. Saya pilih shaklee kerana shaklee memang terbaik

#tsunamishaklee
#landmarkstudy
#shakleeeffect
#liveamazing
Previous
Next Post »

1 komen:

Write komen
Kurniadi
AUTHOR
August 20, 2017 at 11:35 PM delete

Yes i look landmark study proof suplement shaklee safe and work.

Reply
avatar

Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini ConversionConversion EmoticonEmoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...