APA KATA MEREKA?

Assalamualaikum. Baru je balik dari restock barang barang Shaklee untuk customer. Sebelum ni tak pernah pun sampai HQ Shaklee tu. Selalu order melalui call je. Bukan susah pun tapi kali ni saja je nak cuba walk in sendiri ke HQ Subang Jaya tu. Nasib tak sesat.Takpe kalau sesat pun, stok makanan ada dalam kereta. maklum lah tengah pregnant ni perut asik lapar je. haish. 

Alhamdulillah bila dapat dua testimoni dari customer yang beli produk Shaklee. Apa yang dorang amik? Jom kita tengok. 

**********************************************************************

Customer A. Dia ada masalah kulit kering. Bila kulit kering, sapu bedak pun macam tak rasi je ke kulit. So Aish suggest dia pakai Vitamin E dulu. Lepas 2 bulan consume, dia repeat order lagi. Plus beli Vitamin C jugak. Hari ni pergi HQ pun beli stok dia jugak. Dia nak try ESP. Nanti kene follow up lagi dengan dia lepas pakai ESP tu.


Customer B. Dia ni pulak ada masalah jerawat batu. Kesian. Dia ni kawan aku. Dia kata dia try pakai V** tapi tak berkesan jugak. Mungkin tak serasi. Lain badan lain ragamnya ye tak. So aku suggest dia pakai Vitamin E jugak. hehe. Alhamdulillah, lepas 2 bulan ada respon baek dari dia. Lepas tu dia consume B Complex pulak. *B Complex untuk yang ada masalah jerawat sebab dia betulkan hormon.

KLIK PADA GAMBAR UNTUK TUMBESARAN

Kan aku dah cakap. Produk Shaklee memang supplement terbaik buat masa ni. So far aku sendiri pakai Shaklee. Dari Vitamin E sampai lah ke kalsium, multivitamin..tu semua set masa tenga preggy ni. Yela, kena la ambil supplement tambahan. Lagi lagi pulak aku ni jenis yang belasah semua makanan tak berkhasiat tu. Nak harap aku makan sayur hari hari, elak makan KFC, memang tak ler. So ni je solutionnya.

Korang pun jangan malu malu jangan segan segan kalau nak tanya aku pape pasal produk ni. Nak kuruskan badan ke, nak naikkan berat badan ke, nak vitamin untuk kulit ke, untuk atasi masalah kesuburan ke..Shaklee semua ada. 

NAK TRY? NK CONSULTATION? NAK HARGA BEST?
PM atau sms/whatsapp: 012-671 6961
ID : 910287 (aish)
Feel free untuk like page Shaklee ni ok.
bye bye!










BELI SHAKLEE DENGAN HARGA PROMO?

Tags

Siapa dekat sini pengguna Shaklee? Atau pun belum pernah cuba tapi rasa berminat nak cuba? Ok. Aish ada goodnews untuk korang semua. Tawaran ni sah sepanjang September je tau. Siapa yang berminat untuk beli produk Shaklee boleh beli dengan harga PROMO. Contoh kalau harga Vitamin X RM50, korang boleh beli dengan harga RM30 je melaluI harga PROMO. 

Harga PROMO!!! Sah sehingga 30 September je tau!

Ada syarat tak?

Ada. Korang cuma perlu like page HEALTHY & BEAUTY SHOP dan order melalui page tu. PM la ikut suka korang nak tanya tentang produk dulu ke, nak tahu apa yang sesuai untuk korang ke, nak order terus ke, korang just PM Aish dekat situ ok. 

Korang boleh dapat free consultation untuk :   

1) breastfeeding
2) slimming
3) weight gain
4) kesuburan
5) kecantikan kulit
6) kesihatan
7) masalah susu merudum8)masalah sembelit + buasir
9) masalah anak kurang makan sayur, kurang makan nasi, tidak sihat
10) masalah sakit sendi + otot
11) pregnant & berpantang
12) keintiman :))


Korang boleh jugak wasap Aish, Aish reply one by one...huiih! :D

Aish (ID 910287)
Shaklee Independent Distributor
012-6716961

CARA BERKESAN BAKAR LEMAK DAN KURUS!!

Assalamualaikum wbt. 

Disebabkan hari ni cuti, plan pulak nak masak Ayam Masak Lemak Cili Padi tapi tengah bersabar menunggu ayam lembut baru keluar peti ais. Dah alang alang membuang masa tu, meh la aku share sikit dengan korang tips macam mana nak jadi kurus. Sebab apa aku nak share dengan korang tips ni sebab aku yakin ramai pompuan di luar sana yang obses nak kurus. Sampai ajak makan tengahari pun taknak. Tapi dok sebat cekedis cekedis yang tak berkhasiat tu sebab nak replace nasi. Korang tau tak cara diet tu adalah salah??

So entry ni nak share dengan korang cara untuk kurus dengan OMEGA GUARD dari Shaklee. Macam tak percaya tapi sila percaya kerana memang dah terbukti melalui kajian dan ada jugak testimoni yang dah berjaya turunkan berat badan dengan OMEGA GUARD.

Apa kebenda OMEGA GUARD ni?

OMEGA GUARD ni sama macam LECITHIN iaitu membakar lemak. Tapi bezanya, OMEGA GUARD lagi cepat berkesan dan for sure mahal sikit dari Lecithin. 

"Fish oil supplements may help overweight people and people with high blood pressure to lose weight, according to the National Institutes of Health. Omega-3 fatty acids or polyunsaturated fatty  acids, are found in fish oil. They are considered essential to your diet because your body can't make them."

http://www.livestrong.com/article/296534-omega-3-as-an-appetite-suppressant/



Macam mana OMEGA GUARD boleh menguruskan badan kita?

1. Asid Lemak Omega-3 membantu membakar lemak dengan bertindak balas terhadap hormon Leptin.
2. Leptin akan mengurangkan selera makan supaya kita boleh menten kurus. 
3. Leptin akan meningkatkan metabolisme badan kita.
4. Leptin menyebabkan badan kita membakar lemak untuk dijadikan tenaga. 

So nak bagi korang faham, secara ringkasnya OMEGA GUARD membantu korang untuk mengurangkan selera makan di samping membakar lemak dengan lebih cepat! komfem berkilo kilo turun. 







Kalau korang nak tanya pape, nak free consult dengan aish tentang Set Kurus Budget pada RM100 atau RM200 boleh pm pm atau wasap kat sini :

SMS/Whatsapp : 0126716961
FB : https://www.facebook.com/aish.elis