PRODUK REVIEW - GRORICH UNTUK RAMBUT GUGUR

Ok kali ni aku nak review satu produk rambut yang berkesan untuk korang yang ada masalah rambut gugur. actually aku beli produk ni sebab aku dah mula kerisauan sebab rambut aku ada gugur sikit. dunno maybe sebab tak cukup tidur kot. sedey.

bila tengok rambut gugur time shampoo, rasa nak nangis pun ada. so dah try macam macam shampoo and serum but still degil jugak. so aku pergi try produk ni dekat farmasi. sangat puas hati. so thats y nak share dengan korang.

Photobucket
ni shampoo dia. aku suka shampoo dia sebab bagus untuk thinning hair pastu dia leh bersihkan scalp and remove dandruff. 

Photobucket
ni lebih kurang macam serum. guna lepas shampoo. function dia adalah untuk galakkan pertumbuhan rambut baru.

Photobucket
ok. yang dalam kotak ni ada dua botol yang berbeza. HAIR FOLLICLES REVITALIZER dengan HAIR FOLLICLES TONIC. revitalizer paling penting sebab dia berfungsi untuk buang sel mati yang menyebabkan rambut kita degil taknak tumbuh yang baru.

Photobucket
so harga satu set ni RM224

walaupun harga dia quite expensive, tapi pejam mata beli jugak la. sebab aku memang pentingkan kesihatan rambut. hehe. jangan nanti dah gugur teruk baru nak buat treatment.. dah tak guna dah. 



P/s - so far aish dah pakai baru 2 minggu. and surprising sebab rambut stop gugur. ahaks.. yeaaasaa

14 komen :

Marya Hana said...

cik aish mcm tau2 je.. rambot i pon skrg asyik gugur sane sini.. eeee risau sgt! ce cik aish pakai lame sket.. nak tgk hasil die.. sbb i dah cube mcm2.. still rambot gugur..

Cik Aish said...

@Marya Hana hhee..dah nampak hasil dia sikit..:p alhamdulillah..

Miss Xyz =) said...

cntiks laa rumah akk.. gmbr yg first tu sye igtkn dkt hotel.. haha XD rmbut? sye ade skit tips ;

- time rambut basah jgn sikat, nnt gugur bru tau
- klu sikat rmbut jgn byk kali

mungkin tips2 smua akk dh tau.. sje je ksi tau lgi.. harharhar..

♥ Dea ♥ said...

lom ada bajet agi..huhu.. rmbt sy pon mngalami rmbt gugur..

Cik Aish said...

@Miss Xyz =) huhu tu la..aish tk nah sikat rambut time rambut basah...nnt gugur byk..

Cik Aish said...

@♥ Dea ♥ tu la kan..biasa la perempuan..mmg selalu dpt masalah mcm ni

Cik RoSs said...

beli kat ne tu??

Cik Aish said...

@Cik RoSs guardian je..dah seminggu pakai, rambut mmg stop terus gugur..huhu..puas hati

WidadCutieyGirlZ StorY said...

yeke...macam best jer dengar..sebab widad pon rambut gugur byk gak

WidadCutieyGirlZ StorY said...

yeke,..dengar mcm best..dekat farmasi mana aish beli..widad banyak sngat rambut gugur tapi tak tau ape prodak yang bagus pon..

Anonymous said...

@WidadCutieyGirlZ StorY

Anonymous said...

erm...kite pon ada mslh same gak..huhuhu..bnyk produk dah cuba tapi hampehh...nak tahulah skrg nie bnyk x peubhan cik aish pakai produk nie....

Anonymous said...

Hi dear :)

Kta nak tanya, first day you guna shampoo dia, rambut gugur banyak tak masa mencuci tu?

Anonymous said...

@Anonymous