Home » » PRODUK REVIEW - GRORICH UNTUK RAMBUT GUGUR

PRODUK REVIEW - GRORICH UNTUK RAMBUT GUGUR

Ok kali ni aku nak review satu produk rambut yang berkesan untuk korang yang ada masalah rambut gugur. actually aku beli produk ni sebab aku dah mula kerisauan sebab rambut aku ada gugur sikit. dunno maybe sebab tak cukup tidur kot. sedey.

bila tengok rambut gugur time shampoo, rasa nak nangis pun ada. so dah try macam macam shampoo and serum but still degil jugak. so aku pergi try produk ni dekat farmasi. sangat puas hati. so thats y nak share dengan korang.

Photobucket
ni shampoo dia. aku suka shampoo dia sebab bagus untuk thinning hair pastu dia leh bersihkan scalp and remove dandruff. 

Photobucket
ni lebih kurang macam serum. guna lepas shampoo. function dia adalah untuk galakkan pertumbuhan rambut baru.

Photobucket
ok. yang dalam kotak ni ada dua botol yang berbeza. HAIR FOLLICLES REVITALIZER dengan HAIR FOLLICLES TONIC. revitalizer paling penting sebab dia berfungsi untuk buang sel mati yang menyebabkan rambut kita degil taknak tumbuh yang baru.

Photobucket
so harga satu set ni RM224

walaupun harga dia quite expensive, tapi pejam mata beli jugak la. sebab aku memang pentingkan kesihatan rambut. hehe. jangan nanti dah gugur teruk baru nak buat treatment.. dah tak guna dah. 



P/s - so far aish dah pakai baru 2 minggu. and surprising sebab rambut stop gugur. ahaks.. yeaaasaa

14 komen:

Marya Hana said...

cik aish mcm tau2 je.. rambot i pon skrg asyik gugur sane sini.. eeee risau sgt! ce cik aish pakai lame sket.. nak tgk hasil die.. sbb i dah cube mcm2.. still rambot gugur..

Cik Aish said...

@Marya Hana hhee..dah nampak hasil dia sikit..:p alhamdulillah..

Miss Xyz =) said...

cntiks laa rumah akk.. gmbr yg first tu sye igtkn dkt hotel.. haha XD rmbut? sye ade skit tips ;

- time rambut basah jgn sikat, nnt gugur bru tau
- klu sikat rmbut jgn byk kali

mungkin tips2 smua akk dh tau.. sje je ksi tau lgi.. harharhar..

♥ Dea ♥ said...

lom ada bajet agi..huhu.. rmbt sy pon mngalami rmbt gugur..

Cik Aish said...

@Miss Xyz =) huhu tu la..aish tk nah sikat rambut time rambut basah...nnt gugur byk..

Cik Aish said...

@♥ Dea ♥ tu la kan..biasa la perempuan..mmg selalu dpt masalah mcm ni

Cik RoSs said...

beli kat ne tu??

Cik Aish said...

@Cik RoSs guardian je..dah seminggu pakai, rambut mmg stop terus gugur..huhu..puas hati

WidadCutieyGirlZ StorY said...

yeke...macam best jer dengar..sebab widad pon rambut gugur byk gak

WidadCutieyGirlZ StorY said...

yeke,..dengar mcm best..dekat farmasi mana aish beli..widad banyak sngat rambut gugur tapi tak tau ape prodak yang bagus pon..

Anonymous said...

@WidadCutieyGirlZ StorY

Anonymous said...

erm...kite pon ada mslh same gak..huhuhu..bnyk produk dah cuba tapi hampehh...nak tahulah skrg nie bnyk x peubhan cik aish pakai produk nie....

Anonymous said...

Hi dear :)

Kta nak tanya, first day you guna shampoo dia, rambut gugur banyak tak masa mencuci tu?

Anonymous said...

@Anonymous

TABUNG IRINE




CIK AISH IN DA HOUSE!

CIK AISH IN DA HOUSE!

SAYA MAMA IRINE HUMAIRA

SAYA MAMA IRINE HUMAIRA
Saya Cik Aish. Mama kepada Irine Humaira. Isteri kepada PP Epal. Mama bekerjaya dan jana pendapatan sampingan dengan Shaklee. Berminat nak dapatkan produk Shaklee beserta bimbingan jadual makan yang tepat, atau pun mahu menjadi sebahagian dari keluarga Shaklee? Jom! Saya Cik aish yang sporting! 0126716961

IRINE HUMAIRA

IRINE HUMAIRA

ORDER SHAKLEE

SHAKLEE STAR ACHIEVER

SHAKLEE STAR ACHIEVER
"Alhamdulillah, berkat sokongan suami dan keluarga, dapat award ni masa National Conference baru baru ni. Semangat untuk lebih berjaya dalam business Shaklee, niat untuk bantu lebih ramai pelanggan yang memerlukan kerana kepuasan mereka, kejayaan saya juga.."

TESTIMONI VITAMIN E

TESTIMONI VITAMIN E

MASKER OHSEM CIK AISH

BETUL KE VITAMIN BAGUS UNTUK JERAWAT?

MEALSHAKE

SAYA PILIH SHAKLEE SEMASA HAMIL

SAYA PILIH SHAKLEE SEMASA HAMIL
"saya amalkan B Complex sebagai pembekal asid folik, vVitalea sebagai pengganti Obimin, Vitamin C untuk elak stretch mark, ESP untuk beri kulit bayi cantik, dan Omega Guard untuk IQ bayi..Alhamdulillah Irine lahir pada 30 January 2014 dengan berat 2.97kg, sihat dan jarang demam sehingga harini.." - Cik Aish

KACIP FATIMAH MODEN

KACIP FATIMAH MODEN

VITAMIN C

VITAMIN C
"Lepas sebulan ambil Vitamin C secara konsisten, terasa perbezaan pada kulit. Kulit terasa licin, jerawat jarang keluar, dan warna kulit nampak sekata. Sangat berbeza dengan vitamin C jenama lain sebab Vitamin C Shaklee dihasilkan dengan kuasa pelepasan secara berterusan di dalam badan.."

TURUN BERAT BADAN DENGAN SHAKLEE

SIJIL HALAL SHAKLEE 2014

SIJIL HALAL SHAKLEE 2014
Untuk pegetahuan pengguna, sijil halal yang dikeluarkan oleh Islamic Services of America (ISA). ISA ini adalah badan yang diiktiraf oleh JAKIM. Anda boleh mendapat senarai penuh Badan Islam yang diiktiraf JAKIM melalui Portal Rasmi Halal Malaysia.

Popular Posts

Blog Archive